25 Temmuz 2011

Yeni haftanın başlaması demek, kuzunun takvimdeki günleri sayması hergün haftasonunu bekleyen halleri, uzun uzun başbaşa geçen, acaba nasıl oyalansak ne yapsak diye düşündüğüm ha birde yemek ve uyku saatlerinin dayanılmaz küsme ve tartışmaları demek. Bu haftaya sabah erkenden balkondaki çiçekleri toplayıp vazoya koymakla başladık. Çiçekleri suluyor, bakıyordu ama hep ne zaman toplayacağız, niye koparmıyoruz sorularından ve gizlice yolunan tohum ve yaprakları saksı arkalarında bulmaktan bıkmıştım, bugün topladı ve nihayet rahatladı.
Erken kalkmanın iyi yanları olduğu kadar, kötü bir yanı da doldurulası, birşeyler yapılası zamanın daha çok olması, bizde boncukları döktük ortaya, misinaya gelişigüzel dizdik, bazılarını yeniledik beraber. Minik parmaklar boncuk dizmekten çabuk sıkıldı tabi, annenin ortaya çıkmış ıvır zıvır sepet ve kutularını kurcaladı durdu.
Takmadığım ama nedense arada bir yaptığım birşeydir broş. Bugünde elimdeki dantelden böylesi bişey yapasım geldi, aramadayım bir ucundan başlamaya çalışıyorum hala elişi aktivitelerine.

2 yorum:

  1. sabah sabah güzellikler... çiçekleriniz ne güzel açmış bende seneye ekicem artık bu çiçeklerden terasıma bu sene geç kaldım...
    broş hoş olmuş..
    tabiki Çınar'ın yaptığı bleklikler hepsinden hoş...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...