Yağmur

Islanmanın dayanılmaz mutluluğu bu yüzdeki. Önce camı açtık oradan uzanmak hiç kesmedi bizi, hadi dışarı çıkalım dediğimde Çınar hem şaşkın hemde çok mutlu oldu. Acele acele bişeyler giyinip o yoğun sağanağı kaçırmamak için hemen attık kendimizi sokağa. Çocukken bende çok severdim yağmurda balkonda, bahçede dolanmayı, annemin tüm çağrışlarına rağmen. Bugün kuzu doyasıya ıslandı, su birikintilerinde tepindi. Ben hem ıslanan, ıslanırkende bir taraftan bu anı ölümsüzleştirmeye çalışan yetişkindim, dışarıdan bakınca biraz tuhaf tabi, artık kendime dışarıdan bakmayacağım gerçi. Islanmak güzelmiş. Şimdi güneş açtı.

5 yorum:

  1. hay maşallh ıslanmak güzelde hasta olmasın maazallah.. :)

    YanıtlaSil
  2. bu postu elaya okursam banyodan çeıkmaz "ıalanmak güzelmiş" der durur:) "killenmek güzeldir diyo killenip gelim" diyo:))

    bancede dışardan bakmayalım hiç bize:)) süpersiniz...

    YanıtlaSil
  3. serap-asya; Biraz rahat olmak istiyorum tabi önlemlerimi alarak, ıslansında, karda da yuvarlansın istiyorum. Hissetsin yaşadığı anı da günü de.

    yaseminkale; ay çok şeker ya, bırak annesi yağmurlar bitmeden ela da ıslansın iyice. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Çok tatlısınız maşallaah. anneler hep yağmurdan kaçırırlar çocukları şeker misali eriyecekler sanki..bende öyle doyasıya yağmurda oynamadım hiç. o gelince kaçıp saklanmak üzerine kuruldu herşey..ama senin böyle yapmamana ne kadar mutlu oldum bilemezsin..şimdi bazılarına garip geliyordur bu yaptığın ama harikasın sen yağmurla çınarı ne de güzel arkadaş yapmışsın. o da ne kadar mutlu olmuştur kimbilir..bunu bir ara bende yapmalıyım. ama hala içimde eskilerden kalan bi tedirginlik var..bu sıra yağmur yağarken fırsatı kaçırmamalıyım sanırım:)

    YanıtlaSil
  5. Ben artık bazı şeyleri yıkmak istiyorum Tuğbacım, hissetsin, yaşasın, dokunsun. Bunlar güzel şeyler. Islanıyor oynuyor ama tedbirliyim hasta olmasına izin vermiyorum elimden geldiğince ama tadını da çıkarıyor. Sende bırak kendini, aç kollarını doya doya ıslan :) öpüyorum..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...