20 Mayıs 2011-2

Karar veremediğim renklerinden dolayı birtürlü hayata geçemeyen battaniyeye yeni bir başlangıç yaptım. Diğeri bir karışı geçer boyda olunca sökmeye kıyamadım, öylece bekliyor bir köşede. Bu sefer devam edip, bitirmek umuduyla başladım yeniden. Bu kadar çok seyahat dürtüsü olup ta seyahate çıkamamak ne beter bişeydir, benim gibi olanlar anlar ancak. Canınız yiyecek birşey ister gibi, çantamı sırtıma takıp, uzun yolculuklar yapasım gelir benim içimden. Şu ara tatil üzerine kafa yoruyorum biraz, farklı olsun neresi olsun diye. Sonra herhangi bir zamanda rastladığım geçen her uzunyol treninde, gördüğüm kompartmanlar ve camın kenarında oturup, geçtikleri bu yabancı yere bakan o trendeki insanları kıskanıyorum.
Bir trendir tutturdum gidiyor.

5 yorum:

  1. O zaman hızlı trenle Eskişehir pek güzel olur, kuzuya da değişiklik olur hem de çok uzak değil ya sıkılmaz. Çiğ börekleri hüpletir dönersiniz.

    YanıtlaSil
  2. Ahh çiğbörek ahh.. güzel olur aslında :)

    YanıtlaSil
  3. bu renkler çok güzel uyumlu modelide battaniyeyide şimdiden çok merak etmeye başladım..kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  4. Biri çiğbörekmi dedi. Eskişehir'liyim... Diyetteyim ve Antalya'dayım. Oldumu şimdi.:)
    Senin hanım dilendilere özenip bende başladım bakalım ne zaman biter. seninkiler çok güzel.

    YanıtlaSil
  5. Marifetane; Teşekkürler.. Ripple denen model. Dalga modeli de deniyor.

    Bıraktığım izler; Teşekkürler, eğer örmeyi severseniz, o başladığınız son olmaz kesin ve çabucak biter :) Diyet falan bıraktım hem istediğimi yiyorum hemde diyette olduğum günlerden daha mutluyum abartmıyorum tabi, eğer çok fazlanız yoksa diyetle falan hiç canınızı sıkmayın derim.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...