9 Mart 2011


Bu hafta çok iyiydi, neredeyse hemen hergün sokaklardaydık, yağmura rağmen bir günde birden çok yere gittik. Bu kadar gezmek yeter dedim ve dikişle, tığla tekrar buluştuk. Çanta dikimi devam ediyor, yastıklarda kareleri birleştirmeye başladım. Tabi biraz ara vermenin, biraz da gezmenin etkisiyle, şimdi oturup birşeyler yapmak biraz zor geliyor doğrusu..

4 yorum:

  1. ahh kızım bir büyüsün ben de gezmenin dibine vuracağım:)

    YanıtlaSil
  2. Canım süpersiniz valla yine ana oğul ne güzel bol bol gezmişsiniz. İyi de yapıyorsunuz. Keyfini çıkartın.Şimdi havalar güzelleşecek daha da çok gezersiniz.Hem geziyor hem de bir sürü şey yapıyorsun hem de ev işleri v.s valla hayranım bu enerjine. Bir tek bende mi yok nedir bu enerji. Ayrıca yastık pek cici oluyor:):) Ben çok beğendim canım ellerine sağlık..Heyecanla bitmiş halini görmeyi bekliyorum ve tabi ona yumuş yumuş dokunmayı:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Tuğbacım, aslında çok şey yapıyoruz ama göründüğü gibi değil, acele ve telaş, işin çok olunca tahammülün ve sabrında az oluyor. Yastığını beğenmene çok sevindim. Ankara'ya gelemesende bir şekilde sana ulaştıracağım canım, sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. su kareleri bende yapmayi isterdim,adim adim yapilisi varmi? ama cok hizli olmasin :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...