28 Nisan 2011

Yastığımı bitirdim. Arka yüzü için gri kumaş almalıyım, şimdilik böyle bekleyecek. Kırmızılı olana devam edeceğim.
Geçen hafta da olduğu gibi şeker ve hamurişi krizine tutuldum bu akşamda. Hemen mutfağa girdik kuzuyla, harika bir kurabiye belki içinde badem de olsaydı acı badem kurabiyesine daha da çok benzeyecekti, bizden tam not aldı. Denemek isteyenlere tarif ordan burdan'dan. Artık işin kilo, kalori ve vicdan kısmını geçmiş gitmişim, bugün gayet mutluluk ve huzurla saldırdık ailecek fırından çıkmış tepisye. Anlaşılan bir benim canım istememiş.
Evde an be an toplanıp, kısa sürede birbirine katılan alanlar var. Artık pes ettim, mücadeleden yoruldum. Akışına bırakıyorum ve ancak uykuya yatınca evde sessizlik ve kısa süreli huzuru yaşıyorum, kısa süreli çünkü birkaç saat önce kızdığım ah bi yatsa dediğim kuzuyu özlüyorum. Annelik ne biçim birşey anlamıyorum. Annelikle ilgili tek sevmediğim şey ise her yıl günler öncesinden başlanan anneler günü yaygarası.

10 yorum:

  1. Bazen ben de yapıyorum onu, yatsalar da kafamı dinlesem diyorum, deli gibi olup birbirlerini kudurttuklarında, sonra da çok üzülüyorum, annelik bu herhalde:))

    YanıtlaSil
  2. yastık çok güzel olmuş inanılmaz hızlısınız ne çabuk yaptınız:)

    YanıtlaSil
  3. Sinem hn; Herhalde :)

    Gönül; Tek renk olduğu için hızlı örülüyor:)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş ...ellerine sağlık,,..

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim.. Kelebekana

    YanıtlaSil
  6. Nice pillow with cute flowers!
    Best regards, PiPa

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık yastık çok güzel olmuş.rejimdeykende kurabiyen nefis görünüyor, ben yutkunmakla yetiniyorum, size afiyet olsun . )

    YanıtlaSil
  8. PillePalle; Thank you so much Pipa..

    atölye not: Teşekkür ederim, bir ara deneyin isterim nefis çünkü, ama bugün tartıldım dünkü kadar keyifli değilim gördüğüm karşıısnda :)

    YanıtlaSil
  9. Yastık harika olmuş...Bütün annelerde var sanırım çocukları uyuyunca özlem duymak...Ben dayanamayıp çoğu zaman gidip öpüp kokluyorum uykusunda..Yalnız değilsiniz bu konuda
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Utku'nun annesi; Teşekkür ederim :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...