12 Nisan 2011


Birkaç gündür keçe figürler, işlemeler derken şimdi yoğun bir dikiş dikme hallerindeyim. İnşallah yarın çantaların saplarıda eklenip bitecekler. Tamamlanınca onları da ekleyeceğim. Şu an hissettiğim tek şey, şiddetli bir bel ağrısı ve çalıştığım odadaki ip döküntüleri. Biran önce bitirip rahatlamak istiyorum. Sabırsız olmak çok kötü, hepsini biran önce bitirmek isteyince böyle bıkkınlık geliyor hemen bana.

4 yorum:

  1. Merakla bekliyorum canım sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bitmişini bi görüversek;-)
    Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  3. Canım yine süpersin valla hemencik de nasıl yapıveriyorsun her bir şeyi..Ayy ama dikiş makinası harika bir icat. Benimde dikiş dikesim vardı ne zamandır makinam olmamasına rağmen bir gazla dün akşam başladım yastık niyetiyle ama allahım ne zor öyle herbirşeyi elde dikmek.deli çıktım. o küçük yastık herhalde 10 güne ancak çıkar:)ve daha ilk denemede fenalıklar geçiriyordum:):)acil bir makina alıp fırt fırt dikmem lazım...

    YanıtlaSil
  4. Nesli ve Ecehan; Çok teşekkürler.. sevgiler.

    Tuğbacım, teşekkür ederim, şu aralar bir atom karıncalık haller var üzerimde ama bende çözemedim. Tez canlılık ve aceleciliğinde etkisiyle çıkıyor ortaya bişeyler. Elde zor ilk başlarda elde de çok diktim, zor, makineni alınca dikersin çabucak. Dikişde çok keyifli, kolay gelsin canım, sevgiler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...