17 Mart 2011

İkinci kez örüyor olsam da belki de bu sefer istediğim gibi oluyor diye düşündüğüm için bu kadar heyecanla örüyorum. Vakit bulduğum an parmaklarım uyuşana dek örüyorum.

Tümünü tamamlamaya az kaldı, tek sorun üç ton olan mavi rengin bir tonu tükenmek üzere tümüne yetmeyecek. Zaten parça kalan iplerle yapılan bir çalışmadır bu örgünün aslı diye düşünüp bir kısmını farklı bir renk yapacağım galiba çok içime sinmese de.
Ben kendime vakit yaratmaya çalışırken öğle uykusundan uyanıp soluğu kucağımda alan kuzum. Babayı bilgisayar başındayken, beni de örgümü örerken görmek onu pek mutlu etmiyor. Artık kucağıma sığmayan bu koca adamı kucaklamak örgüden daha iyi geliyor aslında.

9 yorum:

  1. ellerine sağlıkçok güzel oluyor maviş maviş sevgiler canım dostçakal

    YanıtlaSil
  2. Maviye bittim ve aklıma geldi ki mavisi farklı olan renklerle olmayanları elindekilere göre birleştirebilirsin.Mesela diyelim ki 6 parça üç mavili var, bir tane iki mavili,ikiliyi diğerinin ortasına gelecek şekilde eklesen.
    Ya da sekize iki, bir ilk yarımda kullanırsın diğerini ikinci yarımda. Tabii bilmediğim için böyle uyduruyorum ama onunda kendi içinde bir düzeni olursa çirkin gözükmez.Ya da kalan mavilerden tek renk kare örüp arada kullanabilirsin de :) Umarım karışık olmamıştır anlatımım.

    YanıtlaSil
  3. pek cici pek cici gerçekten de hem battaniye hem de içindeki pamuk şeker:):)bu battaniyeleri oldum olası severim..nasıl da eğlenceli ve mutluluk vericiler.mavi tonlarında olması güzel olmuş. ben bir de krem yada beyaz üzerine renklileri çok seviyorum. hani bir de yuvarlak ya da değişik tipte olanları var ya onları:)bende böyle değişik modeller var netten topluyorum bir gün örerim belki diye heehe:)(o gün ne zaman gelecek bilmiyorum) istersen sana yollarım maille canım..öptüm kocaman

    YanıtlaSil
  4. battaniyeleri gördükçe ben de heveslenip iplerimi aldım, bi gaz başladım ama şimdi sürünüyor orda burda. öbür kışa bile bitmeyecek bu gidişle :) maşallah sen ne kadar hızlısın Deryacım:)

    YanıtlaSil
  5. Nesli; Çok teşekkürler.. :)

    Asortik Krep; Bende çok severek devam ediyorum mavileri, şimdi siizn örneklemelerle aklımda birşeyler oluştu sanırım ipim kalmasada hoş şekilde sonuçlandırabileceğim, sevgilerimle.. :)

    Tuğbacım; Tabiki modelleri görmek isterim, unutmazsan bir ara isterim gönderirsin canım çok teşekkürler.. öpüyorum :)

    sergun; Bu blog gaza getiren blog oldu :) battaniyeleri başlayan başlayana, ama başlamak da bitirmenin yarısı demişler, elbet biter, atölyeden kalan vakitlerde, başladığın battaniyeyi merak ettim hangi renkler ve model diye?sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  6. demi ama, başladım ya elbet biter:))
    kahve,krem,koyu yeşil ve kiremit rengi almıştım. bakalım bitirirsem gösteririm :)

    YanıtlaSil
  7. Seldacım, renklerin süpermiş bence eminim çok güzel olur, merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Delikanlı oldu be... Battaniye onunla daha güzel görünüyor:))

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Nedret Abla :) sevgiler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...