24 Şubat 2011

Eklemeye bile vakit ayırmadan, devam ediyorum. Toptan eklemek sanki daha pratik geliyor.

Belimdeki can simitine inat hala tatlı denemesi yapıyorum, pes değil mi? yapıyorum valla. Bu tatlı da harika oldu ama neyseki abartmadım yediğim porsiyonu. Üzeri kızartılmış kadayıf, Çınar bu üst kısmı çok sevdi, yedi durdu hazırlarken, içindeki kremanın da tadı süper oldu, ilk defa bu tarz bir deneme yaptım, bizden tam puan aldı, gerçekten lezzetli bir tatlı. Denemek isteyenlere tarif burada.
Şu ara pek anlaşamıyoruz yine, özellikle evdeysek. O yüzden güneş yüzünü gösterir göstermez atıyorum kendimizi dışarı. Dışarıda nispeten daha az kavga ediyoruz çünkü. Herşeyimiz bir kavga nedeni, tamam bende çok sakin olamıyorum, sabırlı değilim falan ama. Bu cüce herşeye muhalefet. Yemek yemek ayrı dert, çiğnedinmi? yuttun mu? ağzındaki bitti mi? demekten bitap düşüyorum, uyumak ayrı, binbir çeşit bahane ve o saate kadar yemeyip içmeyen çocuk, hadi uykuya denince birden onu yıka, bunu getir başlıyor iştahı açılmaya. Huzurlu anlar ise binbir mücadele yatırdığım akşam uykusu, o da gece uyanıp beni de uyandırana kadar ki birkaç saat.

4 yorum:

  1. senin ördüklerini görünce hevesleniyorum.ama bebişle pek vaktim yok.işten gelince bebişle oyna,yemek hazırla,evi topla.8de yatıyor gerçi kızım ama ben de 9 u zor görüyorum:)
    her rengi ayrı ayrı örmek daha kolay.belki başlayabilirim
    oğluşun çok şeker.hele o yanaklar yok mu.maşallah:)

    YanıtlaSil
  2. İstersen yayımlama ama bir abla nasihati istermisin ..? Sen ona sabretmeyi göster o sana daha anlayışlı ve sakin olacaktır.Senin sinirin onu heyecanlandıran yani sen belli etmesende dışarıya olmasa da ona hissettiriyorsun.O senin aynan bunu unutma.. ama içindekilerinin.Kaşının oynamasından o kalbindekileri anlar, daha sakin olmaya ve görünmeye çalış, birde ona delikanlı gibi konuş,çocuk gibi değil.Bak hayatı onunla paylaşıyorsun babadan çok, o senin küçük erkeğin,kalbindeki tüm kıvrımları belki de eşinden daha iyi biliyor.
    Bizde öyle de senle de paylaşmak istedim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de sizden gördüklerimden heveslenerek bir battaniyeye başladım ve parçaları örmeye devam ediyorum. Ama birleştirme konusunda kafam karıştı. Nasıl olduğunu resimli anlatırsanız çookk sevinirim.

    şimdiden teşekkürler,
    fatma

    YanıtlaSil
  4. ebrulikedi; Evet tek renk çok kolay birde 10-12 sıra yaparsanız dördünü ekleyince bile kocaman oluveriyor, kolay gelsin.

    asortik krep; Nasihatleri asla kulak ardı etmem, çok teşekkür ederim. Haklısınız, daha dikkatli ve sakin olmaya çalışıcam :)

    fatma; Kolay gelsin. Kareleri birleştirmeyi en kısa sürede fotolayıp ekleyeceğim.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...