28 Aralık 2010


Eski yılın son günlerinde, çekilişini yaptığımız hediyemizi gönderme bahanesiyle çıktığımız çarşıda gezinirken beğendiğim bu askılığı alıp, boyama işine yeniden dönüş yaptım. Düzgün bir görüntü elde edene kadar kaç kaç daha boyayacağım meraktayım. Genellikle evdeki eşyalar üzerinde yenileme yaparım, ham obje boyamayalı epey oldu. Bakalım sonuç nasıl olacak.

Örgülere de devam. Keyfi olarak yapıldıkları için, gözle görünür bir ilerleme yok. Sıkıldıkça, elim boş kaldıkça örüyorum. Ruh halleri yılın son günleri için biraz karamsar olsa da, bunları bu yılda bırakmak istiyorum. Yeni yıla sevdiklerimle beraber, iyiki hayatımdasınız diyerek, yeni yılda yeni bir sayfa ile, yıllardır sırtımda taşıdığım kırılgan yüklerimden, kafamı patlatana kadar meşgul eden herşeyden kurtulmayı, onlarsız kuş gibi hafiflemeyi umuyorum.

2 yorum:

  1. Sevgili Derya; ilk kez geçen yıl yapabildim son paragrafta yazdığını, tek tek ağırlıklarımdan kurtuldum,hem madden hem manen attım attım, öyle iyi geçti ki bu yılım, umarım sağlık huzur mutluluk yanında olur,sevgiler,sinem.

    YanıtlaSil
  2. Kaymaklı kadayıf; Bende çok söylüyorum kendime ama bir türlü sözlerimi tutamadım ta ki bugüne kadar. Bu yıl sözümden dönmemeyi umuyorum. Bıktım artık, yorucu ve yıpratıcı bir hayat oluyor böyle, kim değerki hayatını böyle zindan etmeye, o nedenle daha bir kararlıyım inşallah yapıcam Sinem hanımcım, güzel dileklerininiz için teşekkürler bende katılıyorum hepimiz için sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl ve yıllar olsun.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...