Yoyo palyaçomuzu iftiharla sunarızz..


Dün gece yaptığım ve birden heveslenip devam ettiğim yoyolar, ertesi sabah da aynı hız devam edince öğleye doğru bitti. Cep telefonu çekimi net olmayan fotoğrafından gördüğüm kadarıyla palyaçomuzu yaptım. En eğlenceli kısmı yüzünü yapmaktı. Bunu yaparken aklıma bez bebekler yapma fikri geldi. Belki bir ara da onu denerim. Minik elbiseler, örgü aksesuarlar, rengarenk saçlar..



Eski, antika, nostaljik, vintage ne derseniz işte ben onu çok seviyorum ve ufak ufak topluyorum. Zaman zaman gezdiğim Pirinç han'daki antikacılardan çıkmak istemiyorum. Orada içinde binbir çeşit ıvır zıvır eşya dolu dükkanları tek tek inceleyip içlerinde kaybolmak istiyorum.. :)

12 yorum:

  1. :))))bak bitmiş işte, çok ta güzel olmuş, bayıldımm. üstelik kendim yaptım demek ne tatlı duygu değil mi? virüz bulaştı sana, artık hep bebek yaparsın, gör-bak:))

    YanıtlaSil
  2. Sesiber; Gerçekten hoş bir his, evdeki pekçok eşya gibi palyaçomuzda benim elişim oldu. Bu bebek olayına gelince kesin yapacağım hatta bu akşam birşeyler çizdim bile :)

    YanıtlaSil
  3. Bende Türkçe takıntısı var, şimdi gördüm "virüz" yazmışım, "virüs" olacak. Çok ayıp yapmışım gibi geliyor, düzeltmeden yapamıyorum:)
    Merakla bekliyorum bebişleri.

    YanıtlaSil
  4. cok güzelll,bayildimmm,ellerine saglik...

    YanıtlaSil
  5. yine süper,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Sesiber; Evet bloğunda okumuştum çok güzel bu konuda özenli ve dikkatli olmak ama bazen oluyor klavye azizliği :)
    Hayatadair ve Kaymaklı kadayıf; Beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  7. Derya'cım eline sağlık çok güzel olmus palyaco. Gerci yaptigin hersey cok guzel. Biz sizi cok ozledik, bir firsat yaratip goruselim lutfen. Nilufer ve Ege

    YanıtlaSil
  8. çok beğendim..bende heveslendim çabuk yapılıyor herhalde elimdeki işler bir bitseydi,bu günlerde çok meşgulüm.blogları gezemedim.ödül için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Derya,

    Bebeğe bayıldım.Boş kaldıkça yapıp yeğenlere hediye etmeli. :) Benim kızlar oynarmıki? biri 24 diğeri 18.
    Ellerine sağlık.
    Tabağınıda çok beğendim

    Sevgiler*

    YanıtlaSil
  10. Nilüfercim; inan bende bugünlerde seni düşündüm bu kızın hiç sesi çıkmıyor görünmüyor inşallah hayırlı bir haberi vardır dedim. Vallahi bizde sizi özledik ayarlayalım en kısa zamanda görüşelim çok öpüyorum..

    İffetcim; Gerçektende kolaymış bende önce bir gözümde büyüttüm sonra başına oturunca öğleye kadar bitti sende dene fırsat bulunca.

    Hadiye hanım;Beğenmenize çok sevindim, yaşlar ne olursa olsun eğer bu tarz işleri seviyorlarsa eminim hoşlarına gider sizde yapın bence ütselik çok eğlenceli :)

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel olmuş... valla istek alırsın bak söyleyeyim :D

    YanıtlaSil
  12. Tibet'in annesi; İstek alınacak kadar iyi bulduysanız çok sevindim kendi adıma, epey iyi bir iş çıkarmışım demekki :) sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...