Pisi pisi..

Bizim evin kedileri gittikçe artıyor. Aşağıdaki seramiği çok önce almıştım, bir yere kaldırmışım ve orada kalmış. Geçen gün buldum. Yanına birkaç arkadaş daha ekleyip bir duvarımızı süsleyeceğiz. Gelelim pisili yastığımıza. Onu da bir vitrinde görüp aklıma çizdiğim kadarıyla yapmaya çalıştım. Aşağıda iki şekli var, hangisini yapacağıma karar veremedim. Yoyolar veya yazı işlemesi olmadan biraz boş oluyor. Sanki en güzel de yazılı olan oldu, sizce?



Battaniyemi yarısına gelen kadar yeniden fotoğraflamayacağım diyordum. Beşinci sırayla birlikte yarısına geldim diye yazacaktım ama bir sıra daha geçince biraz daha büyüdü, görüntüsü değişti, dayanamadım yine yayınladım..


Benim kuzucuk yine hasta, kükreye kükreye öksürüyor yavrucum. Doktorumuzun verdiği şurubu içip iyileşmeye çalışıyoruz. Hastalık döneminde illaki bir takım huysuzluklar olur, bizimkisi de bir asabi bir asabi anlatamam. Babasına da bana da vuracak kadar hırçın şu günlerde. Resmen dayak atıyor bize. Dediğim dedik diyor. İnatlaşmamaya çalışıyoruz ama bu çocuk büyüyüne kadar sabır taşı olup çatlamayız inşallah..

7 yorum:

  1. Teşekkür ederim Serapcım, inşallah biterse olacak ama :)

    YanıtlaSil
  2. battaniye çok güzel olacağa benziyor, kedili yastığa ise bayıldım. bence yazı işlemeli olanın altına yoyolardan usulca yerleştirilirse süper olur.
    oğluşunuza da geçmiş olsun, benim kızım da hasta ve huysuz, sizi çoook iyi anlıyorum bu sebeple. kolay gelsin ne diyeyim.:)

    YanıtlaSil
  3. Seramik kedinin şekli çok güzelmiş.Tam keçelik:)))
    Battaniye de gerçekten nefis olacak.Şimdiden öyle çünkü.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. battaniye süper oluyor bence iyi sabır varmış :))kuzucuğa geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  5. kedili yastık süper olmuşşşş.bende de bu tür bir kumaş var ne yapsam diye düşünüyordum bu harika bir konbin oluşturmuş :) battaniyeye zaten bir şey söylemeye gerek yok süper

    YanıtlaSil
  6. Emel; Teşekkür ederim, sizede geçmiş olsun. Cicilerimizi beğenmenize çok sevindim.
    neduk; Teşekkür ederim.. Kediden keçe fikri çok hoş hemen deneyeceğim :)
    Bahar yorgun; Teşekkür ederim. Yaptığım işi beğenip inanınca, sabır ve gerçekleştirme olayı daha kolay oluyor. Önce kendim beğenmeliyim.Sonra bitirmek için çabalıyorum.
    Beyaz kelebek; Teşekkür ederim, madem kumaş var sizde çalışın bu yastıktan derim. Yapılışı da oldukça keyifli. Kolay gelsin..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...