Hasta bir hafta..


Bu hafta kuzumla ikimiz için hiç iyi bir hafta değildi. Öncesinde halsizlik ve iştahsızlıkla başlayan ve ishalle devam eden berbat günlerdi. Kendimi hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim. Bugün biraz iyiceydik gözümüzü açtık diyebilirim. Bu hastalıkla lazımlık alıştırmalarınada başlayamadık ertelendi, babacığın doğum günüydü ama hiçbir hazırlık yapamadık oğlumla sadece birer öpücük hediye edebildik. Akvaryumdaki çikletlerimizden birini kaybettik derken berbattı yani...

8 yorum:

  1. Cikletcik için başınız sağolsun.
    Sizlerede çok geçmiş olsun. Bu hafta bizim içinde felaketti. Ege çok hastalandı. 40 derece ve üzerini gördük. Boğazı enfeksiyonluydu antibiyotik almak zorunda kaldik. Dikişlerimiz alındı ve artık haliyle doktordan çok korkuyoruz.
    Umuyorum bununla geçti gitti hayatımızdan tüm kötülükler. Ay yazdıkça yazasım geldi. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. böyle ufak tefek tatsızlıklar olmasa güzel günlerin kıymeti bilinmezdi.Allah beterinden saklasın.gelmiş geçmiş olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  3. Nilüfercim sizede çok geçmiş olsun.
    Egecim peşpeşe sıkıntı çekmiş epey, bende asynı dileği paylaşıyorum artık bitmiş olsun rahat ve sağlıklı olsun zeytin gözlümü çok öpüyorum..
    Oytunla hayat; çok teşekkür ederim.
    İffetin Günlüğü; Çok haklısınız evet Allah daha kötülerinden sakınsın hepimizi teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun...çocuklar hastalınca çok kötü oluyor nedense...kendimi çok kötü hissediyorum...umarım toparlanmıştır kuzu sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun canım....

    YanıtlaSil
  6. Şirin ve Tatesal; Çok teşekkür ederim. İkimizde iyileştik çok şükür atlattık.

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun,acil şifalar.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...