Balıkçı penyemin son hali

İster penye ister yün ne olursa olsun balıkçı yaka kıyafetler bende sıkıntı yaratır oldu. Artık bu tarz kıyafetler giyemiyorum eskiden gardrobumdaki tüm kışlıklar balıkçı yakalardan oluşurken bugün hiç yok son kalan birkaç taneyide ben değiştirdim. Bugün son olarak penye likralı bir balıkçıyı bu hale getirdim. Aslında bu en sade hali, daha önce yaptıklarımda şifon kurdelalar falanda kullanmıştım, yaka oyuntusu derin kaçınca tığlama işi daha kalın oluyor ve extra kurdeleye falan gereksinim duyuyordum ama bugün daha önce yapmış olmanında verdiği tecrübeyle tam ayarında kesitim ve iki sıra da tığ işi ile finish.. Eğer yakanın düzgünlüğü içinize sinmezse ördüğünüz son sıra deliklerden geçireceğiniz ip veya kurdele ile biraz büzgü vererek görüntüyü kamufle edebilirsiniz.

4 yorum:

  1. valla bravo,hamaratsın sen bayağı...

    YanıtlaSil
  2. Sağol Yasemincim
    hamaratlık değilde uydurmayı seviyorum galiba
    bişeylerle oynamak onları değiştirmek hoşuma gider oldum olası neler kurban oldu şimdiye kadar nelerr.. :-)

    YanıtlaSil
  3. slm
    hemen iadeyi ziyarete geldim aynı sorun bendede var.hepsini kestim.hatta annem guatırdan şüpheleniyor ama daha gitmedim.
    benim bogazıma deydiğinde midem bulanıyor başıma ağrı giyor ,dengem kayboluyor,ve boğulma hissi yaşıyorum.o anda soyunuyorum.bazen sıfır yakalar bile yapıyor bunu.
    tek olmadığımı bilmek ne güzel memnun oldum.

    YanıtlaSil
  4. Selam
    Yalnız değilsin :-)
    Yünlüler hariç stretch penyeler de dahil ister V ister U ister kare yaka herşey yapılabilir atmaktan iyidir dene bence böyle kıyafetleri herzaman verecek bir kişi bulamıyor insan.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...