25 Temmuz 2022

Pazar alışverişi dönüşü kaldırıma atılmış yıldız çiçeklerini görünce öylece yanlarından geçmeye gönlüm elvermedi. Madem atılmış biraz da vazoda vakit geçirip öyle gitsinler dedim. Elimde poşetler alabildiğim kadar kopardım. Benim bu yıl balkonda büyüttüklerim tohum vermedi bunlar kurusun bakalım seneye güzelliklerini aktarabilecekler mi. 
Bu yaz ne çok terapi yaptım. Oysa yaz örgüden uzak kaldığım, elimi değince yanıp kavrulduğum birşeydi ama değişir herşey değil mi? Bu yaz seve seve hatta bazen pişe pişe de olsa ördüm, örmek istedim. 
Bir can sıkıntısı anı çalışması. Yarım kalan tüm kaneviçeleri toplayıp birleştiriniz işi.

Bu yıl oğluşum kendini limonata da epey geliştirdi. Yapıp yapıp servis ediyor bize.
Bende reyhan şerbetini eksik etmiyorum. En kırmızı renkten en güzel ton çıkıyor.  İyi haftalar...

8 yorum:

  1. O ne kadar güzel bir can sıkıntısı çalışması olmuş öyle. :) Çok beğendim, aşırı havalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) öyle diyorsan..

      Sil
  2. Reyhan şerbeti denemek istiyorum geçen gül şerbeti içtm çok sevdim🌹kaneviçeler kırlent de olurdu bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende henüz gül şerbeti içmedim bende onu merak ediyorum, Kaneviçeden tam üç tane evde aktif kullanacağım kırlent yaptım yapmazmıyım hiç :)

      Sil
  3. Such pretty flowers. A friend here found roses tossed in the trash by her workplace so she dug them out and took them home. Some people just do not see the beauty or think how much it took to grow them. You've made so many beautiful bags. Nice work. Looks like you have some very nice cool drinks to keep you hydrated. Take care.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hello Tammy, I totally agree with what you said and I feel sorry for those who do not see the beauty and do not understand the effort there, really, your friend saved the roses, it is very good, here is very hot, cold coffee and port is very good, I tried the bag, it was good to do something despite the heat this summer, please take care of yourself too...

      Sil
  4. maşallah çantalar süper. ben bir motifli çanta daha ördüm ama o da bana değil, teyzoşa gidecek. bakalım benim ne zaman motifli çantam olacak:)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Zeynepcim seninde eline sağlık o zaman bence bizim çantamız olmayacak biz kullanmaktan çok örmekten hatta onu sevenlere hediye etmekten keyif alıyoruz en çok :)

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...