26 Mayıs 2022

İnsanın her yıl bir rengi oluyor sanırım, bunu kendimde deneyimledim bu yıl gönlüm morlar, lilalar mavilere kayıyor hep. Gözler onları seçiyor hep.
Doğanın kalbinden getirdiğim birkaç sap üzüm sümbülünün dayanıklılığı bu kadar farkeder saksıdakiyle. Üstelik kökü yok suyun içinde. Farkı geldiği yerden bence herşey doğa ve doğalda saklı.
Yıllar yıllar evvel Ayvalık veya Cunda sokaklarnda dolaşırken bir evin kapısından çekmiştim. Kısmet taa bu güne imiş. Başladım bakalım nasıl sonuçlanacak. Bir balkon kapısı camı var ne yapmayı bilemediğim en son vitray görüntü yaptık bir de dantel tül deneyelim kısmet..
Kınalarım artık sıradan daireler değil şekiller yapıyorum. Bu ay ki.
Günde iki doz hope.
Ve sokak sanatından bir kare..

6 yorum:

  1. Dantel perde gibisi yoktur bence de. kolay gelsin. kınayı görünce canım çekti. bende mi yapsam acaba :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Zeynepcim bakalım nasıl olacak perde, Yap tabi bayılıyorum kokusuna da görüntüsüne de :)

      Sil
  2. Renklere bayıldım. Ayvalık' taki perdeli kapı fotosu kalbe dokunuyor. Eldeki kınaya aşık oldum, o şekli nasıl yapabildiniz? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Evet ne güzel bir pencere orası böyle güzelliklerle doluydu bu kadar zevkli ve şık pencere kapı en çok orada görmüştüm :)
      Kına şekli önce tam bir yuvarlak sonra çay kaşığının sapıyla verdim şekli yatmadan biraz önce yaptım bozulmadan biraz kurudu öyle sarıp yattım şekil pek bozulmadı :) kolay gelsin..

      Sil
  3. Bu morlar senin eve çok yakışıyor bence. ✌️ O balkon kapısının camı için ördüğün bitince göster de feyz alalım nolur. 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım biter, pek bir heyecanla başladım ama sıcaklarla attım bir kenara bitince paylaşırım elbet ama feyzlik bişey yok, gerçekten, ne danteller örülmüştür eminim bu benim ki ne ki :)

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...