21 Mayıs 2022

El işleri epey yoğun bir dönemden sonra şimdilerde hafifledi. İyi oldu çünkü sürekli aynı şeyleri yapmak bir müddet sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Şimdi biraz da dikişlere el atma niyetindeyim.
Artık kaçamak diyemiyorum neredeyse tamamı az pudra şekerini saymazsak oldukça sağlıklı. Sadece sorun elmalı pasta değilde ona çok benziyor olması.
Yine günlerden bir piknik. Kömüre bulanmış yorucu ama yine de yorulmayı istediğimiz bir şey. Pişirdin yedin telaşından sonra oturup çayını yudumlayıp manzaranın keyfini çıkarmak en sevdiğim kısmı.
Bu defa köpecikler hiç uğramadı yanımıza pisicikler geldiler bolca, karnını doyuran gitti. Biri çok cana yakındı Çınar'ın kucağında rahat yatış pozisyonunu bulana kadar debelendi durdu.
Üzüm sümbülleri sarmıştı her tarafı. Bunca yıldır geliriz ama yılın bu dönemi hiç gelmemişiz demek ki görünce çok sevindim.

İpcinin kedisi. Zoro diyerek sevdim maskesi çok şeker.
Örgüler.... örgüler.... araya bir tane de yastık.
Yine inişli çıkışlı hava sıcaklığı vardı, bolca yağmur. Güneşli her güne şükür çünkü kendimi o günlerde çok daha iyi hissediyorum. Biraz yağmurlu da olsa sonrası gökkuşağı olsun hep...

8 yorum:

  1. Pisicikler muhteşem. Çantalar da güzel, ellerine sağlık. Güzel günleriniz olsun daima...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, amin hepimizin güzel günleri olsun hep..

      Sil
  2. Ay ne tatlı manzaralar öyle onlar...Hepsi de birbirinden güzeller Maşşallah 🧿💖
    O çift gökkuşağı çok güzeldi . Her zaman denk gelmiyor 🎉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) yağmurlar bol olunca bir-iki kez rastladım gökkuşağına :)

      Sil
  3. Gökkuşağı çok güzel, maskeli kedi de süper. :) Yastık bana niyeyse hiç sahip olmadığım bir evi anımsatıyor. Belki geçmiş yaşamımdandır kim bilir. :)
    Ben piknikte hiçbirşey yapmadan öylece oturmak istiyorum. Çocuklar kaç yaşına gelince mümkün oluyordu bu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dejavu yaratırız özenle, bir eskilerden havası var yastığın beyin çok ilginç bir organ kimbilir ne ile bağalantı kurup o hissi yaşatıyor.. Valla bende çok istiyorum zaten ise kömüre eşim bulanıyor ben hazırlama kısmı o da leş gibi bir iş, Çınara da çalı çırpı topla diyoruz kedi arkadaşlar bulup geliyor :) Kısaca küçükken peşinde koşuyoruz, büyüyünce de bizim için iş bitmiyor, ergen olunca yeme içme kısmı önemli bizde acıkma krizleri var çünkü yoksa oraya istediğim yere sandalyemi atıp termosta çayım yanında atıştırmalıklarımla bir gün geçirmek hayalim ama mümkün olduğunca uzak olucak mangal kokularından :))

      Sil
  4. temizlik boya badana derken hobiler out durumda benim için de. başlarız inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay gelsin bitince ne güzel olacak, başlarsın biraz aradan sonra insan enerjisini topluyor daha bomba başlıyor bence Zeynepcim :)

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...