1 Şubat 2022

Bu yıl kar açısından epey bereketli oldu, fazlasıyla tadını çıkardık kendi adımıza. Tarım açısından da olumlu etkilerini dinleyince iyi olan birşey duyduğuma seviniyorum. Her ne kadar şehir içinde çile de olsa.
Çok çok nadir dış çekim. Ezgiciğimin kulaklarını çınlattım bu konuda usta o çünkü. Kartopu melange wool ile desenli bir bere.
Tazesine denk gelince günlerce hafif hafif burnumuza çalınan nergis kokusuna bayılıyorum.
Geçtiğimiz günlerde diktiğim çantam önce bileğe takılan haldeydi, bu şekilde kullanamayacağıma kanaat getirip deri sapla revize ettim. Tok dursun istedim bir kısmı söküp içine elyaf geçirdim, birşeyler yapıyorum sonra tekrar dönüp başka şeyler ekliyor veya değiştiriyorum şahane oyalanmalık oluyor.
Meşhur hırka. Bir ara denedim nedenini hatırlamıyorum olmadı, bir kere daha deniyorum bitmek üzere az kaldı. Sanki bu defa oldu gibi.
Sabahları veya akşam baktığımda kar yağdığını görünce biraz böyleyim, insanoğluna yaranamazsın denir ya, geçtiğimiz yıllarda kar illa kar aman az yağdı yağmadı derken, şimdi maşallah yağdı da yağdı ama ben.  (pisi fotisi meowdivine'dan)

8 yorum:

  1. buraya yağamadı henüz... maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz yollayabilsek keşke, bugün yine kar,herşey kararında güzel çok geldi artık :/

      Sil
  2. O hırkayı olduramama konusunda yalnız değilsin arkadaşım. Hayaller 22 yaşındaki kızım hayatlar 7 yaşındaki yeğenim oldu benimde 😄
    Bere cok güzel çantalarına hastayım zaten.
    Kar konusunda aynı fikirde olmamak mümkün değil. Tipi bırakmıyor ki Erciyes'e çıkalım. Tatil resmen evde geçti. Iyi ki kitaplar ve hobiler var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) tek değilmişim Zeynepcim, neyse ki bu defa oldu beğendim ben. Sorma kar, herşeyin fazlası çekilmiyor, neyse tatil olmasa da haftasonları yaparsınız belki Erciyes, bizde bu yıl Elmadağa hiç gidemedik, Gerçekten hobiler iyi ki var onlarla uğraşmasam ne yapardım düşünemiyorum.

      Sil
  3. Hhehehe kar görünce bende böyleyim artık ya, çocuğu nasıl götürücez arabalar kapının önüne çıkar mı vs. derken. Yaşlandıkça böyle şeylerin keyfini de çıkaramadığımı fark ettim. Belki de kar sadece çocukken güzel geliyor bilemedim. :D O hırkanın böyle diz altlarına kadar inenini istiyorum bende. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) aynen. Katılıyorum yaş kaç bilemedim ama ben daha büyüğüm sanırım kar çocukken eğlence, şimdilerde az izlesem yetiyor uzadıkça sevmiyorum. Hırka bir de uzun yapma fikri var ama çok olacak diyorum deli kızın çeyizi gibi aynı tip, böyle der iş bulamadığım bir gün başlarım hiç belli olmaz :)

      Sil
  4. Hırka şahane oluyor Derya. Renklerini çok sevdim. Elin çok çabuk maşallah ♥

    Karın çilesi çok olsa da bu sene su sorununa kısmi bir çözüm yaratması gerçekten sevindirici.

    Öpüyorum seni mucxxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Şebnemcim, renkler aslından bakılıp yapıldı stradivarius hırka geçen yıl pek modaydı. Evet tarlalarda kar suyu mühim o yüzden şükür, bende öperimmm ;)

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...