9 Ocak 2021

Geçtiğimiz hafta Yüksel Caddesinden bol pisili bir kare. Yaşlı bir amca mama dağıtıyordu, bir kısmı sokakta bir kısmı duvar üstünde ki tellerin ardında hepsi mama peşindeydi. Pisileri gördükçe tekir kızım geliyor aklıma çok üzülüyorum. Hiç bu kadar gelmediği olmamıştı, aranıp baktığımızda da bulamadık, önceleri illa ki görürdük sokakta, bize gelmese de. Tek dileğimiz iyi olması yönünde, çok cana yakındı belki eve alan birisi olduysa diye düşünmek istiyoruz sadece.

Sakarya Caddesine indim burada da kuşlar yem kapışıyorlardı.. Aynı gün kısa da olsa bir arkadaş buluşması yaptık, açık havada-sosyal mesafe ile, elbette çok iyi geldi. Şu günlerde en çok özlediğim şeylerden biri.
Çok fazla angorasız kalamadım, en çok akşamları ama gün içinde de oturup iki örmek gerçekten çok rahatlatıcı. Bu ne olacak derseniz yine süveter, mor olan doku olarak istediğim gibi olmadı malesef, çok tüylendi bende illa ki süveterim olacak ya tekrar örüyorum. Aslında bendeki rahatlatıcı etkisi öncelikli. Örmenin dayanılmaz keyfi.. Bundan sonra da artanları birleştirip birşey yapmam kaçınılmaz gibi.
Pazenlerimi birleştirip içi elyaflı bir çanta hayal ediyordum. Geçtiğimiz gün de diktim. Bu kadar çantayı cüzdanı yastığı vs. hobi olarak yaptığım şeylerin elbette hespini kullanmıyorum. Hatta çok kısıtlı bir kısmını kullanıyorum. O yüzden epey biriken şey var. "Handmade" kısmında satılık olan ürünler var. En kısa sürede oradakileri yenileyeceğim ve yeni ekleyeceklerim olacak. İlgileniyorsanız iletişime geçmekten çekinmeyiniz.. Biriktirdiğim işler için hep bir stand hayali bir organizasyon içinde yer alma hayali vardı, pandemi nedeniyle o da kaldı.
Yeni yılı bu kadar güzel anlatamazdı heralde. Hayat memat gerçektende mesele.


14 yorum:

  1. Kedileri, kuşları görmek ne güzel...
    Angora ipin rengine bayıldım. Otantik pazen çantaya da...

    YanıtlaSil
  2. çanta güzel olmuş, kazak içinde kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. Pandemide şehrin merkezine de uğramak ihtiyaç. Mümkünse erkenden. Tekir kız en kısa zamanda sürpriz yapar inşallah. Pazen çantalar çok hoş. Dikişten anlamak ne güzel. Kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah biraz umudumu kestim ama bilmiyorum kızımdan, çok teşekkür ederim, aslında çok anlamıyorum dikişten sadece dikiyorum kafama göre, azıcık sabretseydim seneler önce kursunda, hemen sıkıldım bıraktım :)

      Sil
  4. Sakin bir anda bir daha okuyacağım paragrafı.Kediyi alıp gelmedin kaptılar işte hayat senin keyfini beklemez gelir alırlar böyle şapadanak:)yavaşşş dedim kendime yoksa çemkirecektim baya:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekir kız iyi olsunda başına kötü bişey geldiğini düşünmek istemiyorum, yoksa razıyım kapılmasına :/
      Serbest alan çemkiriş dahil :)

      Sil
  5. yüksel caddesiiii ah ah yaaa :) sakaryada hosta vardı yaa, duruyosa tabiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duruyor sanırım Deep geçen önünden geçtim ama hiç dikkat etmedim, duruyordur heralde bi dahakine dikkat edeyim :)

      Sil
  6. O rengin güzelliği bi taraftan bi taraftan da o çanta <3<3<3 Bu sefer sadece binbir maşallah diyeyim, sosyal medya nazarlarından uzak olasın, kaccaman öptüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn canım çok teşekkür ederim Ececim benim :) öptüm..

      Sil
  7. You create beautiful things to wear, I love that. I attended college in Istanbul for one year, 50 years ago, and loved the experience. I found you on Tammy's blog.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi, Thank you very much, nice to visit my blog We have a nice blog friendship with Tammy and I owe him to meeting you.

      Sil

Söz uçar, yazı kalır...