6 Kasım 2019

Geçtiğimiz bayram tatilinde yolum Ulus'a düşünce pazenlerden almadan edemedim. Bu defa çılgın bir puf kılıfı mı yapsam diyorum, bunlar yeni katılanlar birde evdekiler var, şöyle her renk. Fazla mı renk cümbüşü olur hala karar veremedim. 
Kendime iş yaratıcam ya bende bir vakit ördüğüm sofiye birkaç aksiyonlu sıra daha ekleyip, arkasını da dikip doldurdum. Evdeki yastık ordusuna bir yenisi daha.
Sait Faik'i ilk defa okuyacağım. İsmini çok duyup hiç okumadığım yazarlardan.
Sabah şekeri. Eski rutine döndük. Her sabah balkonda yan profil güzeli.
Yine bayram tatilinde vizyona girse de gitsek dediğimiz filme gittik.  Beklediğim gibiydi, en başta müziklerini çok sevdim, filmde göndermeler çoktu, güzel eleştiriler vardı öyle ki ikinci defa izleyesim var sonradan anladığımız yerler çoktu çünkü. Oğluşum yaşa takılınca beraber gidemedik. İyi ki de gitmemişiz. Epey küfürlüydü. Vakit yaratabilirsek sırada Joker var.
Geçtiğimiz akşam sinema kanallarını gezerken takılıp kaldığım sonra da iyi ki takılmışım dediğim bir film. Denk gelirseniz tavsiye ederim. Çok beğendim, keşke sonu bu kadar üzücü olmasaydı.

24 yorum:

  1. Joker'i ben çok sevdim, eminim sende seversin Derya..

    Pazenler şahane... Benimde evde bekleyen birkaç pazenim var. Hele birisiyle ne yapacağım da çok kesin ama hala bekliyorum, neyi bekliyorsam artık :)) Üşengecim ben bak bu kesin hahahaa :)))

    Sait faik ben de hiç okumadım iyi mi... Çocuklarla okumak için bir hikaye kitabını aldım ama bakalım nasıl olacak...

    Öpüyorum ♥

    YanıtlaSil
  2. Pazenlerin bendeki yeri çok özeldir. Ne güzel renkleri var, birşey yapamasam da alıp evimde bulundurmak geldi içimden :)
    Sait Faik ben de okumadım, merak ettim yorumunu.
    Sinema ne iyi etmişsin, keyifli izlemeler, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  3. pazenler banda gel gel diyor bu ara ama ben elbise olarak düşüneceğim sanırım. boğazımı tutar 3-5 kilo verebilirsem :))
    sofiyi ben kare yapmıştım. bir tane daha başlamıştım. o da tam bu kadar yuvarlak olarakta bayağ iyi fikir aslında.
    filmi merak ettim yarıyıl tatilinde ve kapanıp film krizine mi girsem acaba :))

    YanıtlaSil
  4. Şebnemcim, joker'i merak ediyorum bende giderim inşallah, öyle deme herşeyin birvakti vardır onu bekliyorsun bence, napıcan merak ettim şimdi, Sait Faik'i merak ediyorum bende, sınav-sınav şu ara yaptığım planların hiçbirini yapamıyorum okur okumaz hemen buradayım :)

    YanıtlaSil
  5. lovehouse; Bende çok seviyorum pazenleri, okur okumaz yazarım, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. mavilale; Elbise ne güzel olur. Ben daha çok etek kullandım, sofi hep yuvarlak hoşuma gitmişti o yüzden kareye geçmeden bırakmıştım. Şimdiden iyi izlemeler o zaman :)

    YanıtlaSil
  7. Slm ulusta nerden aldiniz pazenleri acaba😃

    YanıtlaSil
  8. Fazla renk cümbüşü olmaz. İçinden nasıl geliyorsa öyle yapmalı. Kendin beğeniyorsan tamamdır. Ev senin tarz senin. Ben de pazarda pazen yastık kılıfı bulup aldım. Olsaydı böyle çiçekli tercih ederdim; ama maalesef pöti-kareli. Olsun, sıcacık ya yeter:)
    Kediler yan profilden çok tatlış oluyor. Ben de çekmiştim öyle

    Cinayet Süsü aklımda. Küfür modası hoşuma gitmiyor yalnız. Sevgiler Derya:)

    YanıtlaSil
  9. Sait Faik hayatın içinden sıradan kesitler sunuyor genelde. ''Hişt Hişt'' diye bir öyküsü var. Benzer şekilde benim de başıma geldi. Yazı yapmıştım hatta:)

    YanıtlaSil
  10. Bence rengin fazlası olmaz ya, azı olur:)
    Cinayet Süsü'nü çok merak ediyorum, keşke buralara gelse de izlesek, çok dandik Türk komedi filmleri geliyor ama bakalım, gözü kulağı dört açtık, beklemedeyiz.
    Bu arada yuvarlak kırlenti çok sevdim, öyle üçboyutlu desenli örgülere hiç girişmedim, bi denerim belki.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  11. sait faik çok sevdiğim bi yazardır, nedendir bilmiyorum bi bağ kurdum onunla. sıklıkla denizden söz eder. ben de denizleri çok severim. senin adın da deniz anlamına geliyor bak zorlama da olsa bi tesadüfi ilinti kurdum :) yan profil güzeline selamlar.

    YanıtlaSil
  12. unknown; Girdiğiniz her kumaş dükkanında bulabilirsiniz, özel bir yeri yok. Ben Kaleye çıkan yol üstündeki bir kumaşçıdan aldım

    YanıtlaSil
  13. zeugma; Pazen yastık ne güzel olur sıcacık, bizim pazarda da olyor bazen hem çarşaf hem yastık denk gelirsem bu yıl keisn alıcam, sıcaklığı kışın yatağa girmeyi kolaylaştırıyor :) Katılıtorum kediler yan profilden muhteşemler ayrı bir güzeller, Küfürü bende çok tasvip etmesemde o kadar içiçeyiz ki, kendimiz etmesekde çevremizde, dışarda heryerde çok var, verdikleri mesajlara onuda eklemişler bence, ondan :)
    sevgiler bendende...

    YanıtlaSil
  14. zeugma; MErak ettim öyküyü, yazılarınızdan bulup okuyacağım :)

    YanıtlaSil
  15. Kanatlı kedi; O zaman kendimi daha özgür bırakayım tasarımlarda, ne kadar renk o kadar ben :) umarım film gelir ve izlersiniz. Bu yastık farklı bir çalışma oldu, tavsiye ederim. Yapılışları videolarla anlatılıyor :)

    YanıtlaSil
  16. burcu; İlinti süper oldu, daha okumadan bir sıcaklık hissettim bile, selamı bol okşama ve mamayla beraber ileteceğim :)

    YanıtlaSil
  17. sait faik en sevdiğim yaaa ah ah yaa :) chloe theo en kısa zamanda izliycem :)

    YanıtlaSil
  18. deeptone; Filmi seveceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  19. Hemen merakını gideriyim şekerim. Bir yerde görmüş ve çok beğenmiştim. Bir keten çantanın üzerine pazenle saç yapıp uçuşturmuşlardı. Şimdi böyle söyleyince çok anlamsız oldu farkındayım. Kızın saçları pazenden diğer yerleri çizgi olarak işlenmiş gibi diyeyim ;) Onu yapacaktım, bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  20. Şebnemcim teşekkür ederim okuyup yanıtladığın için :) farklı bir fikir, bence çok hoş olabilir senin yapacağını merakla bekliyorum o zaman :)

    YanıtlaSil
  21. Çok zevkli şeyler çıkacağına çok eminim. Şahaneler...

    YanıtlaSil
  22. Ececim feci bir üretememezlikler içindeyim, sonum hayır olsun :)

    YanıtlaSil
  23. Filmleri kaydettim. Çok teşekkür ederim 🎉
    Öneri üzerine film izlemek çok güzel oluyor.

    YanıtlaSil
  24. Atölyekedi; Özellikle Chloe&Theo'yu seveceğinizi düşünüyorum.. :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...