30 Nisan 2019

Dantel işinde sona geldim. Daha iyi bir şekil için belki bir kaç ekleme daha yapılabilir ama ben yine mola aldım. Şimdilik bu kadar yeter. Renkli işleme ipleriyle birleştirdim.
Elimdeki son işim de bitmek üzere. Havalar güzelleşince bir çokca gezesim gelir birde döküp evi temizlik yapmak isterim. Azaltmak, az ile yaşamak, sade ve sakin ortam yaratma çabalarıma elimden geldiğince devam etsem de, hala bazı kalıpların dışına çıkamadığımı düşünüyorum, onun için denemeye devam..

14 yorum:

  1. Dantel süper olmuş eline sağlık valla

    YanıtlaSil
  2. benim de eve bir girişesim var ama bakalım ne zaman...elişi göznuru işleriniz harika...

    YanıtlaSil
  3. Bak işte mesela; ben olsam bunları renkli iple birleştirmeyi hayattaaa düşünemem. Boşuna demiyorum sana ilham kaynağım diye. Bol bol maşallah diyorum, Allah nazarlardan saklasın diyorum, ellerin dert görmesin diyorum, bu yaptıklarını en şahanesinden günlerinde kullan diyorum, can arkadaşım.
    Haaa bu arada renkli şal yine yastığa dönüştüyse ;))tamamdır demektir. Kırmız şal bir ömürdü ve bu renkli de şahane olurdu aslında. Çünkü renkleri biraraya getirmen şahane zaten. Her ne olacaksa da güzel günlerde kullanasın.Kocaman öptüm seni.

    YanıtlaSil
  4. uzmanamatır; Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Babaannemintakvimciği; Şimdiden kolay gelsin o zaman, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Ececim canımm, çok sağol, beğenmene çok sevindim. Bir renkli olsun tutkusu var bende ondan heralde sade gelen yere derhal bir ekleme :)
    renkli motifler yastık olacak yine :)) başka bir şala daha ihtiyaç yok ama yastığa ihtiyaç çok ya ondan :)) kısa kısa oyalanmak benimkisi, bende çok öpüyorum seni ;)

    YanıtlaSil
  7. ay baksanaaa, sadelik temizlikin kuralııı, 2 yıl kullanmadığın her şeyi vermek, hediye etmek. evde sadelik nefis bişi yaa :) nefes alıyo insan. eşyalar üstüne geliyo insanın. bi de, fazlalıkları, belediyeye, yoksullara vermek iyi bişiii :) bak eşya azaldıkça yaşamaya daha çok yer açılıyooo :)

    YanıtlaSil
  8. deeptone; İki yıl kuralı uzun süredir dikkate aldığım birşey, eşya da giysi de de uyguluyorum. Kesinlikle katılıyorum, yaşama yer açmak lazım :)

    YanıtlaSil
  9. ellerinize sağlık, çok güzel duruyor :)

    YanıtlaSil
  10. Arsel'in okyanusu; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. Şimentabla mı deniyordu buna? Harika olmuş çok beğendim Derya, elinize emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  12. lovehouse; sanırım öyleydi şimdilerde runner :) çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  13. Her ikisine de bayıldım <3

    YanıtlaSil
  14. Ezgicimm çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...