29 Nisan 2019

 
 
 
 
 
 
 
Haftasonu oldukça yorucu fakat çok güzel anılar biriktirdiğimiz bir haftasonu oldu. Uzun süredir arkadaşlarla Bursa turu yapma planları kuruyorduk. Cumalıkızık, Mudanya, Bursa merkez, Trilye ve İznik duraklarımızdı. Tadına doyulmaz yeşil manzaralar tarihle eşsiz bir harman olmuş. Çok beğendik, hatta doyamadık, umarım tekrar yolumuz düşer. İyi haftalar dilerim...

10 yorum:

  1. Oh ne güzel yapmışsınız, ben de Trilye'yi acayip merak eder dururum yıllardır, çok mu güzel?

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir gezi olmuş, güneş doğa mis :)

    YanıtlaSil
  3. lovehouse; Yorulmaya değer oldu, doğası tarihi çok güzel bir kent gerçekten :)

    YanıtlaSil
  4. Ececim fırsat olur en kısa zamanda gidersin umarım Trilye çok güzel bir yer Çamlı kahve denen yer muhteşemdi, ben Mudanyayı da çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir gezi olmuş 🎉 Ben de Mudanya'ya hiç gitmedim , siz beğendiğinize göre kesin güzeldir 🎉

    YanıtlaSil
  6. Atölyekedi; Bende ilkokul yıllarında görmüştüm Bursayı birde şimdi kısmet oldu. Mudanyayı karıştırmıyorumdur umarım haldır haldır gezerken birde üstüne uykusuzluk :)

    YanıtlaSil
  7. Keşke oralarda olsaymışım dedim ilk defa gördüğümde de. Bursa iyidir hoştur ama fazlaca beton oldu. Mudanya dahil. Trilye`yi beğenirim, biraz bakımsızdır ama güzeldir. (bir kere gittiğimde erken bir saatti, dolaşıyorduk. Affedersin tuvalate gideyim dedim sadece halka açık tek bir tuvalet var ve nasıl pisti anlatamam)

    YanıtlaSil
  8. Semicim 13-14 yaşlarında Bursa'yı görmüştüm ve inanılmaz bir yeşilliği olduğunu hatırlıyorum. Öyle ki kara kuru Ankara'dan sonra orası bana orman içinde bir şehir gibi gelmişti, dediğin gibi makus kaderimiz betonlaşmadan Bursa da payını almış ama güzeldi yine de :)

    YanıtlaSil
  9. bende bursaya gitmeyi çokk istyorum baklım ne zaman kısmet olacak

    YanıtlaSil
  10. Sibella; Dilerim en kısa sürede, keyifli güzel bir gezi olsun :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...