7 Mayıs 2018

Bir süredir kafama takmıştım, videolar izledim, görseller gördüm, kolaydı çok kolay, bir o kadar da güzel. Gel gelelelim ben bu kolay nakışı bir türlü beceremedim, hala punch nakışı yapacağım diye debelenmekteyim.
Yeni haftanız güzel olsun..

6 yorum:

  1. Deryacım, punch nakışını etamine deniyorsan sanırım orada yanılıyorsun. Düz dokulu bir kumaş olmalı zira batıp çıkıp düğüm olacak mantığı biliyorsun, etaminin boşluklarına denk gelerek düğüm olması neredeyse imkansız ;))

    YanıtlaSil
  2. Ececim sana katılıyorum kumaş olarak sık dokulu olmalı ama izlediğim bazı videolarda etamin gibi kumaşlarada yapılıyordu şu an deneme aşaması tabi henüz çok ciddi eğilemedim :)

    YanıtlaSil
  3. Derya var ya, aynı zamanlarda aynı şeye merak salmışız.
    Bu aletden aldım yok istediğim gibi olmadı benim de. Ben daha kalın hatta daha kaba şeyler yapmaya çalışıyorum. Hani şu kalın ip geçirilen tahta alet var ya şimdilerde onun peşindeyim. Maharet aletde mi göreceğiz :)))

    Aynı anda aynı şeye odaklanmak, süpermiş yaaaa :)))

    bu arada bookhou diye bir hesap vr instada, onu da bir incele ;)

    YanıtlaSil
  4. Şebnemcim bir etkileşim sözkonusu sanırım aynı zamanda aynı şeyler ne güzel :) neden muvaffak olamıyoruz çözeceğiz senin bahsettiğin tahta olanla ilgili sonucu merakla bekliyorum evet bende daha kalın iplerle yapılan işleri seviyorum onu denedim kalın iğneyle o hiç mi hiç olmadı bookhu yu takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Benim de yaz tatilinde denemek istediğim birşey.. İnstagramda bir hesap var yaptıklarına hayran kaldım, denemem lazım dedim :)
    Şebnem'e yaptığın yorumda gördüm ben de bookhu'yu takip edip merak saldım :))

    Sana danışacağım önerilerin için.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Ezgicim, çok beğeniyorum keşke başarabilsem iğne mi kumaş mı ip mi doğrular yanyana gelince olacak inşallah, o zamana dek öğrenirsem seve seve paylaşırım bilgimi, sevgiler bendede... ;)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...