9 Nisan 2018

Gelsin yeni motifler...
Bu haftasonu Pazar gününü iple çektim. Bir süredir blogdaşım Ezgi ile konuşup tanışalım dediğimiz buluşmamızı bu hafta gerçekleştirdik. Ezgicim de çok güzel bir mekan seçmiş, sayesinde yeni bir yer daha öğrenmiş oldum(fotoğraf buradan). Keyifli sohbetimizi yapıp kahvelerimizi içtikten sonra ne zamandır ya tarihini kaçırdığım ya da gidemediğim Neva Palas Tasarım Pazarı'na gitmeye karar verdik. Buluşmamızla aynı güne denk gelmesi beraber gitmemiz çok güzel oldu.
Başarılı tasarımcıların bir araya geldiği küçük ama güzel bir pazar. Gördüğüm güzel işler beni de harekete geçirdi. Yeni fikirler verdi. Bazı standlar öyle renkliydi ki cıvıl cıvıl, çok neşeliydi.
Ezgicim iyi ki buluştuk, iyi ki tanıdım seni. Benim için çok keyifli ve güzel bir gün oldu. Sürprizlerin beni ayrıca çok mutlu etti, çok çok teşekkürler....

11 yorum:

  1. Aa ne güzel olmuş🤗 Çok keyifli bir buluşma olduğuna eminim😊

    YanıtlaSil
  2. Ahh Derya'cım asıl seninle tanışmak çok güzel :) Bir sonraki buluşmayı iple çekiyorum, yeni bir yer keşfederiz :)

    Fotoğrafları ne güzel çekmişsin ben hiç farketmedim :) Harikasın

    YanıtlaSil
  3. Kendim de oradaymış gibi öyle sevindim ki okurken anlatamam... İki pırıl pırıl güzel insan ve harika seçimleri... Harikuledesiniz, ne güzel... Resimlerdeki her şey çok güzel, hele ordaki o büyücek kolyelere ba yıl dım...

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzel bir yermiş burası, o kadar güzelliğin arasında insan kaybolur orda. Hediyeni de güle güle kullan. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  5. Ha bu arada unuttum yolunuz İstanbul'a düşerse bende beklerim.:)

    YanıtlaSil
  6. Zeynep; Öyleydi gerçekten, teşekkürler, Ezgi cıvıl cıvıl çok tatlı birisi. :)

    YanıtlaSil
  7. Ezgicim aslında cafenin resmi alıntı hemen altına not edeyim belirtmemişim, orada mekan fotoğrafı çekmeyi nasıl unuttum bilmiyorum sohbet güzeldi ondandır :) neyseki beraber fotomuz var, Aynen bende bir sonraki buluşmayı bende iple çekiyorum.. ;)

    YanıtlaSil
  8. Ececim nasıl güzel olurdu sende olsaydın, aklımda Ayvalık tarafına gelirsem seninle, Şebnemle buluşma hayallerim var umarım hayata geçiririm, sende uygun olursan ne güzel olur. Ya da sen buralara gelirsen gideriz o kolyeciye :)

    YanıtlaSil
  9. dilekçe işler; Çok teşekkür ederim :) Aynen, bende buralara yolunuz düşerse mutlaka haberleşelim, sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. İki güzel marifetli kadın buluşmuş ne güzel :)
    Ne güzel sohbet etmişsinizdir siz..
    Hele o tasarım pazarı offf şahane be Derya ♥

    YanıtlaSil
  11. Teşekkürler Şebnemcim, çok güzel keyifli bir sohbetti, iyi ki buluşmuşuz dedik :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...