22 Şubat 2018

Motiflerde biraz kaptırıp önden gitmiş olabilirim. Günde bir tane bazen beni kesmiyor keyifli gelince örmesi birkaç tane daha örüveriyorum. Hatta uydurmalara ve kendi kendimce birşeyler eklemelere falan geçtim :)
Hava bugün ışıl ışıl, evde tıkılıp kalmamak lazım ama malesef mutfak işleri, yemek işleri. En çok isyan ettiğim şeylerden biri. Dün kitap fuarındaydık pek beklediğimiz gibi değildi, insan o koca fuar alanında biraz daha kapsamlı ne biliyim biraz daha birşeyler bekliyor, pek bulamadık benim keyfim de pek yerinde değildi, baş ağrısı biraz da tansiyonla ilgili sıkıntım vardı belki biraz da o yüzden çok konstantre olamadım. Kendime hiçbirşey almadım, dün sadece Çınar için verimli geçti, tahminimden daha çok kitap beğendi.

6 yorum:

  1. Yaşasın motif uydurma, en sevdiğimmm :)
    Öyle özledim ki bir kitap fuarına gitmeyi asırlar oldu yani o kaaa:)
    Çınar'a aferin ve kocaman öptüm...

    YanıtlaSil
  2. Derya'cım motiflerin şahane olmuş, yeni renk birleşimleri var gibi hissettim.. Kendi kendime motif denemlerine ben de başladım, insan yeni motif öğrenmekten kendini sayı oluşturma konusunda geliştiriyor sanırım :) Kolay gelsin, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ececim o zaman motif türetmeye devam, :) bizdende öpücüklerle... ;)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Ezgicim, farklı olması için pek çok renk ve model deniyorum o yzden kesinlikle var yeni renk birleşimleri, kesinlikle farklı örgüler çok şey kazandırdı tıkıt tıkır kendiliğinden çıkıyor motifler, bendende sevgilerle... ;)

    YanıtlaSil
  5. Gidilmiş kitap fuarına neler aldınız ?

    YanıtlaSil
  6. Demir somyanın altı ; Gittik evet çok heyecanlı ve istekliydim günler öncesinden, hep telaşlandığım şeyler böyle olur zaten gittiğimiz gün acayip keyifsizdim migrenim ve tansiyonum bir aradaydı, gittik herşeye rağmen, tabi benim için çok verimsizdi gözümü açıp birşeye bakamadım birkaç koridor gezdikten sonra dışarı atasım geldi kendimi :( kısaca Çınar'ın günü oldu o gün birsürü kitap aldı kendine :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...