14 Ocak 2018

Çınar Cuma günü kendini biraz keyifsiz hissedince, dinlensin istedim o günü tatil ilan ettik, ne de olsa sınavlar bitti diyerek, Cumartesi de normal rutinimiz değişince buna Pazar'ı da ekledik ohh üç gün tatil yapmış olduk, erken kalkmamak azıcık daha uymak iyi geldi.
Daha önce de örgü yaka yapmış biraz ergonomi de sorunlu olduğu için rahat kullanamamıştım. Nedense bu tür yakalara karşı bir sempatim var, bir tane daha ördüm Cumartesi.
Cuma günü arkadaşıma anlata anlata bitiremediğim mısır ekmeğini yaptım. O da çok beğendi, unun önemini anlatınca da değirmende öğütülmüş fabrikasyon olmayan unun peşine düştük bile :)
Yeni haftanız güzel olsun....

8 yorum:

  1. Love cornbread. :) Pretty collar. The last one I made came out too ruffly. Must try a different pattern.

    YanıtlaSil
  2. Hi Tammy, thank you so much :)

    YanıtlaSil
  3. Örgü yakanız da mısır ekmeğiniz de çok hoş olmuş . Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Zehra hanım :)

    YanıtlaSil
  5. Örgü yaka çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

    Değirmen unu deyince aklıma gelsi bak, sanki Gölbaşı tarafında bir köy vardı ve oradaki değirmenden un getirtebiliyordun diye hatırlıyorum. Köyün ismini bulabilirsem (hoş mahalle olmuş olabilir artık) yine yazarım. Bizimkilere sorayım bir ;)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim Şebnemcim, neresi acaba zahmet olacak sağol, arkadaşımda yarıyıl tatilde Trabzona gidecek oralarda da bakacak bakalım tabi daha yakın bir adres olursa çok daha iyi :)

    YanıtlaSil
  7. Derya'cım şahane.. Çok vintage bir görüntüsü var. Yapımı zor mu ? Kendin mi yaptın modeli yoksa bir tarifi var mı ?
    Kalın iple çok harika olmuş. İlkokul önlüğümde ince tığ ipinden yakam vardı hala durur çok severdim onu

    YanıtlaSil
  8. Ezgicim, pinterestte bulduğum bir örnekten bakarak yaptım, yapmak istersen resmi ve tarifini yazarım sana, hatta bende örebilirim seve seve, ne renk istediğini söylemen yeter :) ip kalın battaniye ördüğüm iplerden, ilkokul yakalarım benimde duruyor :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...