21 Aralık 2017

Bu yıl elmalı hamur işlerine takılmış durumdayım, tarçın-elma ikilisini çok seviyorum.
Geçtiğimiz gün elmalı turta denemesi yaptım, klasik tarifim yerine biraz daha farklı mesela yoğurt yerine süt kullanıp ve tabiki şekeri azaltarak hazırladığım hamuru çok sevdik, şimdi sırada elmalı başka bir deneme daha var :)

Dün öğleye doğru çalan kapı yine güzel bir sürpriz getirdi. Özenle hazırlanmış çok güzel bir paket ve çok güzel bir yeni yıl kartı. Bloğum sayesinde zaman içinde pek çok güzel insanla tanıştım onlardan birisi daha beni düşünmüş ve hoş bir sürpriz yapmıştı, buradan tekrar çok teşekkür ederim Ezgicim, çok beğendim ve çok çok mutlu oldum... :)

4 yorum:

  1. Derya’cım beklenmedik sürpriz olsun dedim tıpkı senin kartın gibi :) beğendiğine çok sevindim. Bu arada bu tart lezizgözüküyor. Kış dedin mi elma ve tarçın derim 😍😍

    YanıtlaSil
  2. Ezgicim, çok ince ve zarifsin gerçekten, dilerim kendin gibi güzel kaplerle karşılaşırsın hep, çok severek giyeceğim :) Aynen elma-tarçın birkaç gün geçsinde vicdan azaplarıyla yemeyeyim diye bekliyorum yakında bir elmalı güzellik daha geliyor :)

    YanıtlaSil
  3. Elmalı tart yaptım geçen gün ben de.. Kurabiyesini çok yaparım da tartını denememiştim hiç. Yapıştırdım tepsiye, azıcık da yaktım ahahahaaa :) Kazıya kazıya bir hal oldum :)

    Ellerine sağlık canım ♥

    YanıtlaSil
  4. Şebnemcim teşekkür ederim, yeni bir kalıbım var pek rahat oldu pişirmesi, denemek için sabırsızdım, seninde ellerine sağlık her hali güzel bence tartın :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...