31 Ekim 2017

“Zaten küçüklüğümden beri saadeti israf etmekten korkar, bir kısmını ilerisi için saklamak isterdim... Bu hal gerçi birçok fırsatları kaçırmama sebep olurdu, fakat fazlasını isteyerek talihimi korkutmaktan her zaman çekinirdim.”  (S.Ali -Kürk Mantolu Madonna)

5 yorum:

  1. Beden konforuna mağlup mu oluyor ruhlar? Kuzine ya da soba neler öğretir insana? Kuzineli sobalı hayatlarda şükür daha çokken her yanımızı saran sıcaklık neden umursamaz yaptı bizi?...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel ekmek pişer var ya ;-))

    YanıtlaSil
  3. Begonvil Sokağı; Kelimelere dökebilirmiyim bilmiyorum, zaman değişik, insanlar da değişik, sobayı onun etrafında tek odada hepberaber olmayı bilen bizler şimdilerde hem sobanın sıcaklığını hemde ortamın sıcaklığını özlüyoruz sadece..

    Ececim olsa da pişirsek :)

    YanıtlaSil
  4. Benimki bu sefer ööylece duruyor, hani bi kabarayım, bi şöyle genleşeyim filan hiç yok, tısss... Bakalım n'olcek ;-))

    YanıtlaSil
  5. Ececim benim ki de öyle kabardı diyemem internette gördüğüm görseller gibi değil hafif köpük ve koku var sadece dün başına gelen ufak kazayla devrildi kapağını tam kapamıyordum rezil oldu yani. :(

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...