7 Eylül 2017

Bir ucundan başlamak için aslında sabırsızım, örmeyi de özledim, tabi işleri bu kadar boş verirsen bir sürü eksiğin çıkar önce onlar tamamlanmalı, listeler yapıldı, ha gayret deyip yola düşmek lazım.
Etamin işlemeden patchwork'e çok şey yapmak istiyorum, bu hızlı kalkışlar umarım hızlı oturuşlarla sonuçlanmaz.
Bir kaç parça pazen kumaşım vardı, dün ne yapsam derken en çok kullandığım şeyi yaptım yastık. Kenarlarındaki ponponlar da ne zamandan beri duruyordu onlarda kullanılmış oldu. Havalar serinlemeye başladı bile, tatil sanki bir rüyaydı, rüya gördük ve uyandık gibi, güzel rüyalardan sonra uyanmak istememek gibi birşey, kış rutini ve Ankara'ya dönmek..

4 yorum:

  1. Deryacım seni her gün sabırsızlıkla bekliyorum desem yeridir ayrıca o pazen yastığa da bayıldım, ponponlar harika olmuş, cuk diye oturmuş kumaşın özelliğine de... Çınar'ı da seni de öpüyorum..

    YanıtlaSil
  2. pek bir tatlı olmuş ponponlar. Ama asıl o ipliklere bayıldım hele bobinleri muhteşem, eskiden kalma mı? yoksa yakın zamanda mı aldınız ?

    YanıtlaSil
  3. Valla Ankara tüm ciddiyeti ile beklemiş bizi :(

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Ececim, mutlu oldum, beğenmene çok sevindim, bizdende öpücükler.. ;)

    Sevgili Ezgi, çok teşekkürler, iplikler eski,birkaç yıl önce almıştım, blogumda zaman zaman bahsettiğim Baykuşlar ve Diğerleri kolleksiyon evinden sahibi Ahmet abi bulur böyle güzellikleri :)

    Nihancım, Ankara aynen dediğin gibi, özlermiyim yaşamadan bilmiyorum ama çekemiyorum artık Ankara'yı ve daha da var ayrılmamıza :(

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...