1 Temmuz 2017

Yeni bir ip denemenin zamanı gelmiş de geçmişti bile, varolan iplerim özellikle bu sıcakta ele alınabilecek gibi değil, bu yumakları denemeye karar verdim, daha serinler :) öylesine başladım, bilmem kaçıncı olsa da yastık geçiyor aklımdan, epeydir koltuğumda kumaş yastık kullanıyorum belki değişiklik olur herşeyden öte bir süre elim dolu kafam boş olur.
Hayalimdeki ayçiçek tarlasını bu yıl kaçırdım seneye kısmetse bahçemde o tarlayı oluşturmak istiyorum, bu yıl gelişigüzel atılmış çekirdeklerden birkaç tane çıktı, yine de güzel.
Bir ara kısa süre kurcalayıp bıraktığım dikişlere dün el atma fırsatım oldu, oğluşumun çok sevdiğim küçülmüş tişörtünün üzerindeki baskıyı diktim çantaya, sonra bir başka kumaşını beğendiğim için elimde tuttuğum elbise de yine bez çantaya dönüştü, var bir enerji ufak kıpırdanmalar ama yok bunu daha verimli kullanacak bir yer.

4 yorum:

  1. Aynı durumdan muzdaripim, tığı bırakmak istemiyorum ama ipler bu sıcakta içimi yakıyor. Sizin bu ip güzel gözüküyor, markası nedir ?
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Always love to see your crafty endeavors. Happy July!

    YanıtlaSil
  3. Ayçiçeğin ne güzel olmuş, benim de aklımdaydı da unuttum bu yıl.
    Çantaların da güzel:)

    YanıtlaSil
  4. ezgi; Bu ipler üzeinde %100 polyester yazıyor ama dokunuşu pamuk gibi, altınbaşak tı sanırım markası, tek kötü yanı ipi açıp örerken çok kıvırılıyor onun dışında memnunum :) sevgiler..

    Thank you so much dear Tammy, lovely.. ;)

    Semicim, teşekkür ederim, seneye unutmayalım ayçiçeklerini :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...