29 Nisan 2016

Bir ılınıp bir soğuyan hava ile hala uyum çalışmaları devam ederken, güneşin en parlak olduğu gün hemen atarız kendimizi kırlara, ilk papatya tacımızı da öreriz.
Ha gayret ilerleyen örgümde görüntü ortaya çıktıkça örme şevkim artıyor. 
Saksılara kedi tırnağı ve sardunyalar ekildi. Mutfak camı önüne birde biberiye. Kendi yetiştirdiğiniz bir bitkiyi yemeklerde kullanma keyfi. Saksıdan kopar, yemeğe at.

4 yorum:

  1. Bahar ne güzel en sevdigim mevsim saksida yetisince daha bir zevk veriyor insana o bitkilerle yemek yapmak :) sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum o mutfak baharatlarını taze kullanmaya:)

    YanıtlaSil
  3. Semicim bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...