6 Nisan 2015

Hevesli bir çalışmalar var bende. Keşke tüm vaktimi ayırabilsem, hani hiçbirşey yapmaksızın sadece elişlerine dalma hayalleri. Sağlık olsunda varsın ben elişlerimi vakit bulduğum zamanlar yapayım. Şu ara dengesiz havanın kendini bulmasını ve ısınmasını dört gözle bekliyorum. Bu yıl hastalıklar hem bıktırdı hemde hala korkutuyor.
Bir pineapple aşkıdır başladı şu ara. Aslında vardı ama bu kadar yüzeye çıkmamıştı. Şimdi baskısı, örgüsü, kendisi herbirşeyi pek seviliyor tarafımdan.
Yeni hafta güzel olsun....

3 yorum:

  1. bir de diyorlarki, tepesini kesin suya koyun, filizlenince de ekin.

    Haydi deneyin.

    Gaz veren anne

    YanıtlaSil
  2. Ay Deryacım şu ananas örneğini görünce bir takla atmadığım kaldı burada yani, çok şeker olmuş. Ananas sonradan sevmeye başladığım bir meyve ama şekline bayılıyorum, bir de böyle motifleri bir başka oluyor. Bu sıra şu tığ işine çok canım sıkılıyor. Bir motif buldum çok beğendim ahh iplerim ince geldi, hiç böyle ince ip kullanmamıştım, unutmuşum da motif yapmayı bir türlü beceremedim. Hep sen geldin aklıma derya olsa sorardım birlikte örerdik dedim ahh ahh..Whatsap kullanıyor musun sen, yazayım mı oradan:) sana göstereyim beğenirsen sen de kullanabilirsin örneği şu sıra çok sık karşımıza çıkan bir model trellis diyorlar herhalde. Burada birine sordurdum bakalım öğrenirse gösterecek bana da:) Kolay gibi geldi aslında ama başaramadım ben, sen kesin yaparsın benim hamarat arkadaşım. Öpüyorum çok çok.

    YanıtlaSil
  3. Oğlak kızları; Olurmu ki? keşke olsa deneyeceğim :)

    Tuğbacım son birkaç yıldır bunu farkediyorum kendimde, birşeyler birşekilde hayatıma girip kendini fazlaca sevdiriyor, renk, şekil veya herhangi birşey birden üstüne düşüyorum o işlerin, şimdiki bu oldu birde kırmızı sever oldum :) öptümmm

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...