9 Şubat 2015

Nihayet beklediğim ip gelmiş, ben çok sevipte ortaya bir iş çıkaramadığım tığ ile selanik işine başladım. Bakalım boyunluk nasıl birşey olacak.
Bu esnada gözüme takılan bir başka ip. Kalın şiş ile bir deneme beni bekler. 
 
Tatilin bittiği gün hastalandık. İki gün dinlenmedeyiz. İyi haftalar...

6 yorum:

  1. Geçmiş olsun Derya Hanım. Allah şifa versin. Yeni elişleri yeni heyecanlar ve o puantiyeli cezve. Yapmayın ne olur göstermeyin bu güzellikleri. Ben de istiyorummm ama burada emaye satıcısı yokkk. Bakır konusunda sanslıyız.Tarihi bakırcılar çarşımız var. Evimde de bilfiil kullanıyorum. Bakır, emaye, ahşap hiç kaybolmasın hayatımızda. Trabzon'dan sevgiler...Sevil

    YanıtlaSil
  2. cezve ne hoşmuş :)ipleride pek beğendim güzel işler çıkacak eminim

    YanıtlaSil
  3. Nihayet boyunluk göründü :)
    ben tam tersi başladım kısa bir zincir ve örmeye başladım yani sizinki enine ben boyuna başladım keşke resmini çekip gösterebilsem yeğenlerim için henüz bitiremedim ama güzel olmassa sökücem artık :)
    renkli ip de çok güzelmiş. çok geçmiş olsun.

    Ülkü

    YanıtlaSil
  4. Sevil hanim şu ara bakırlara ilgim var ufak bir sahanla başladım devamı gelir insallah, emaye zaten hep favorim, puantiyeli cezveyi instagramdaki bir adresten aldım sizde kullaniyorsaniz bilgilerini iletirim.

    Benim küçük dünyam, teşekkür ederim..

    Ülkü hanim teşekkür ederiz, sizede kolay gelsin, umarım beğeneceginiz sekilde olur.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, ben şişle ördüğünüzü zannettim.

    YanıtlaSil
  6. Dilekçe işler; Şiş ile olanını tam bilemiyorum, bildiğim şeklide örneği tam vurgulamıyordu bunu öğrendiğim çok iyi oldu.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...