26 Şubat 2015


İplerim bitsin bitsin derken, elimin altında işe yarar miktarda hiç ip olmayınca öylece kalakaldım diyebilirim. Kullandığım Kartopu ipler heryerde yok ne hikmetse. Bende alışkanlıklarını kolay değiştirebilen birisi değilim. Şimdilerde bu iplerin izini sürüyorum tüm Ankarada.
Birkaç ton renk edinmeliyim. Atkılardan sonra böyle boş boş olmuyor. Bir parça motivasyon eksikliği, belki biraz gribin etkisi, mevsim geçişi artık ne denirse, ipim yok ama biraz çarpı işi yapayım veya kumaşlarla uğraşayım diyemiyorum.
Sağlık, enerji, keyif.. hepsinden birazcık istiyorum.

8 yorum:

  1. merhaba
    kartopunun internet sitesinden sipariş verebilirsiniz.
    Esra

    YanıtlaSil
  2. Bulamazsan Bursadan da bakabilirim Deryacım

    YanıtlaSil
  3. Geçen hafta kartopunun aksoft ipinden aradım ben de bulamadım. Geçen sene ördüğüm hala bitiremediğim battaniyenin ipini de bulamadım sempatiydi markası meğer fabrikası kapanmış :( umarım kartopu da öyle bir şey yoktur. Ama çok sinir oluyor insan işi yarım kalınca. İnşaAllah bulursunuz hayırlı Cumalar.
    Ülkü

    YanıtlaSil
  4. ben de çok seviyorum kartopu goncayı.yumuşacık.ama gerçekten çok zor bulunuyor.ben de en son kartopu'nun internet sitesinden aldım yünlerimi.kızılayda kalabalık çarşıda seda tuhafiyede oluyordu kartopu yünleri.

    YanıtlaSil
  5. Senin sayfana ne zaman gelsem kullandığın renklerden için açılıyor Derya`cım:)

    YanıtlaSil
  6. Esra; evet sanırım öyle yapıcam.

    Smilenacım çok teşekkür ederim, çok naziksin sağol..

    Ülkü; Neyseki yok fakat nedense diğer ipler piyasayı ele geçirmiş gibi, teşekkür ederim sizede hayırlı cumalar olsun..

    Ebrucum kalabalık arşıdaki ipci kapattı malesef :( bu ipi aldığım birkaç adrestendi, olmadı bende internetten sipariş vereceğim.

    Teşekkür ederim Semicim :)

    YanıtlaSil
  7. Geçen gün biz devamını hiçbir yerde bulamadığımız yünler için kartopu.com'dan iplik grubu başlığına, oradan da ipliği bulup isminin başlığına (Kartopu İndigo) tıklayıp sipariş verdik ve hemen geldi.

    Sağlık, enerji ve keyif dileklerimle :)

    YanıtlaSil
  8. zeugma;Teşekkürler, dileklere katılıyor sizede diliyorum :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...