30 Kasım 2014

Yapmayı öğrenmeyi istediğim şeylerden biriside güzel tahinli çörekler yapabilmek. Pazar kahvaltıları onunla daha bir güzel oluyor, arada sırada kaçamak. Hamur işi, tatlı tüketimi kış aylarında daha bir artıyor bizde, kontrollü gitmeye çalışıyoruz.
Tahtaya vurayım başladığım battaniye yavaş yavaş ilerliyor. Belli bir uzunluğa gelince vazgeçeyim olmuyor zaten, o kısma kadar ördüklerine kıyamıyor insan.
İyi pazarlar..

5 yorum:

  1. Hayırlı pazarlar Derya Hanım. Tahinli tadlar bizim evde de sevilir. Maşaallah battaniye de bayağı ilerlemiş. Büyük de olmuş, çok güzel. Mor ip ne tatlı ve baskın bir tonda. Bitmiş halini görmek için sabirsizlaniyorum. Yağmurlu bir Trabzon gününden sevgilerimi yolluyorum.... Sevil

    YanıtlaSil
  2. Sevil hanım bugün Ankarada yağmurlu, battaniyemin bitişini bende sabrsızlıkla bekliyorum, sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Nasil da usenmeden örüyorsunuz. Ben o gunleri gorebilecek miyim acaba. Boyle seyler yapacak miyim merak icindeyim. Oyle ozeniyorum ki. Umarim istediginiz gibi olur. Bloğuma bekliyorum ben de sizi sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  4. Gülsah hanım aslında son zamanlarda hiçbirşey yapamaz oldum ben, benim içinde birşey yapamamak imkansız gibiydi ama şu an tam da öyleyim o yüzden bir bakarsınız herşey değişir, teşekkür ederim hoşçakalın. :)

    YanıtlaSil
  5. Lovely crochet works!
    Greetings from the Netherlands, Haafner

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...