17 Eylül 2014

Havalar serinliyor, serinledikçe mutlu oluyorum. Kışlık moda geçiyoruz yavaş yavaş, battaniyeler çıktı, yazın kaldırılan örgü yastıklar çıktı.
Kahve içmek bile daha keyifli artık.
Kışın habercisi çiçekler yavaş yavaş açıyorlar bahçede. Yazın güzel güzel topladığımız sebze fidanlarını toparlıyoruz artık, dileğimiz bu kış iyi bir kar yağsın.

6 yorum:

  1. Yazın rehavetini artık atacağız üzerimizden

    YanıtlaSil
  2. deryacım gece sıcaklıkları da düşüyor epeyce hissedilir ölçüde... aslında şikayetçi değildim yazdan montlar paltolar falan hep yük geliyor bana :)

    YanıtlaSil
  3. ah.inşallah kar doyurmadı geçen sene..
    bende sonbaharı çok seviyorum.bir fincan kahve yada çay..bahçeyi seyrederek,yalnız içsem bile çok keyif alırım..

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten serinlik daha güzel ve ben Eylülü seviyorum...bu sene aşırı sıcaklar perişan etti hepimizi...özellikle elişlerinin başlayacak olması çok güzel...sıcak içecekler keyifle yudumlanıyor,okul düzeni başlayınca işler daha düzenli oluyor....Çınara yeni öğrenim döneminde başarılar dilerim canım...Benim küçük kızım da Ankaralı oldu bu sene...Gazi İng.Öğretmenliğinde...sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. derya hanım konuyla alakasız olacak biraz ama yuvarlak şekilli motifler için gösterebileceğiniz ekleme yolları var mı acaba?

    YanıtlaSil
  6. pembe kreasyon; İnşallah, bir an önce :)

    Nihancım bakma bir süre sonrada onlardan şikayet edicez haklısın olay bu döngüde devam :)

    aynen İffetcim, allah huzurumuzu bozmasın, bereketli bir kış olsun inşallah

    Tülin hanım, teşekkür ederim bizde sizin kızınızın yeni öğretim yılını kutlar başarılar dileriz :)

    selver hanım yuvarlak motif eklemesini sadece yuvarlağı sonradan kareye çevirerek yaptım bir yastıkta. Onun dışında çok yuvarlak model çalışmadım açıkçası, geneli kare motif.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...