9 Ağustos 2014

Bazen bir oturuşta kırk tane orta motif yaparken, şimdi bitmesine bir dokuz motif kalmış ama ben bir türlü başına geçip öremedim kaç gündür.
Çevresine kalın bir çerçeve beyaz bordür geçip, kenarlarını da tığladıktan sonra nihayet bitecek.
Yuvarlaktan kareye geçen bu motifi örmek bugüne kısmetmiş, önceden çokca deneyip bir türlü beğenmemiş, hep alıştığım kare motiften sonra örmesi zor gelmişti, halbuki hiç öyle değilmiş, yuvarlaklardan kareye geçişte kenarlarına iki sıra fazla örünce düzgün kare duruşu da yakalamış oldum. Tek sıra kare ile birleştirmedeki potluklar olmadı.
Tatlı ile aramızı epey açtık, bu duruma seviniyorum. Eskiden aklıma durup dururken kek, kurabiye gelir, bende hiç üşenmeden yapardım.
Görmemişin kendi yaptığı bileklikleri olmuş, takmış durmuş :)
Tatilin büyük kısmı bitti, öyle çok yoğun bir program yapmadık ders konusunda, ara sıra yaptığımız denemeler bana fikir veriyordu ona göre bazen yoğunlaştık, bazen bıraktık. Oyun en tatlısıydı tabi.

4 yorum:

  1. ellerine sağlık canım:) bu arada battaniyelerinin ölçüleri ne acaba? yoksa göz kararı mı:)

    YanıtlaSil
  2. Güneş ülkesinden; Teşekkürler, çoğunlukla göz kararı belli standartlara göre yapmıyorum, örneğin örtüyse yatağa göre, biz kullanacaksak üsütümüzü rahatça örtecek ölçüye göre :)

    YanıtlaSil
  3. örtünüze bayıldım renkler harika çok güzel ben de masa örtüsü başladım İzmir bu sene çok sıcak akşamları örüyorum inşallah biter ellerinize sağlık selamlar....:))

    YanıtlaSil
  4. ahşap zamanı; Çok teşekkürler, kolay gelsin çabucak bitsin inşallah masa örtüsü.. :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...