Bileklik

Birkaç zamandır görüyordum paylaşımlarda çok da hoşuma gidiyordu. En son lise mi, ortaokul yıllarında mı yapmıştım hatırlamıyorum ama hadi bir dene dedim kendime bakalım hatırlayabilecekmisin.
Sıra sıra düğümlemeyi unutmamışım, sonra bu ikisi çıktı ortaya. Başka desenler yapamıyorum, çok keyifli belki deneye deneye ilerletirim.

11 yorum:

  1. Deryacım;
    Bir zamanlar ne çok yapılırdı bu bileklikler. O zamanlara götürdün beni sabah sabah pek iyi oldu:) Kuzenim yapar yapar takardı ben de ona heves ederdim. Bir iki defa ben de yapmıştım öyle hatırlıyorum. Bende çok şahane bir modelin yapımı var ben bir türlü el atamadım. Sana mail atayım bak onu da yap sen, çok şeker ve sen yaparsın kesin benim gibi tembel değilsin maşallah, üretken yaratıcı arkadaşım benim. Öpüyorum kocaman

    YanıtlaSil
  2. Çok popüler bu bileklikler, ellerinize sağlık, çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. Deryacım bizim zamanımızdada bunlardan yapılırdı bu arada benden azda olsa yaşça küçüksün sanırım ama yaptıklarımız ve beğenilerimiz o kadar birbirine benzerki sanki aynı dönemlerde yaşamış gibiyiz çok yakışmış güle güle kullan sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ben de yıllaaar sonra yeniden başladım bileklik örme işine :)
    Pinterest'te "friendship bracelet" diye arayınca bir sürü örnek çıkıyor.
    Bir de şurası var, zorluğa, desene göre falan seçebiliyorsun:
    http://friendship-bracelets.net/patterns2.php

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş benim kızımda isteyip duruyor benden.... bende ortaokuldayken falan çok yapmıştım bu bilekliklerden.... ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. selam...sizi takipteyim battaniye çok güzel olmuş birde açık halini fotoğraflayabilirmisin... Ankaradayım bende ama böyle bahçe bulmak ne mümkün çok şanslısınız...bir sorum daha olacak bir tığ işi örgünün ördükçe yani kenarlerı büyüdükçe marullaşmasını önlemek için ne yapmak lazım en iyi siz bilirsiniz
    yardımınıza ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  7. Tuğbacım bende hem yapmaya karar verdiğimde hemde oluşup ortaya çıktığında çok mutlu oldum, eskiye dair herşey gibi bu da beni sevindirdi, bakalım göndereceğin modeli yapabilecekmiyim, sen kesin yaparsın güvenine ayrıca teşekkür ederim, öperimm :)

    Gamze; Çok teşekkürler..

    Ruşencim hiç olurmu aşkolsun, niye öyle dedin? neyse sana geldim misafirliğe birde yorum bıraktım :)

    Meltemcim 76'lıyım, evet onu bende farkettim ortak noktamız çok beğenilerimizde :) teşekkür ederimm..

    fermina; Linkler için çok teşekkürler, hemen bakacağım :)

    öznur; Teşekkürler...

    adsız; Selam, tabiki sonraki postta yayınlarım, güveninize teşekkürler, marullaşma sorunu için; örgüye hangi rakamlarla başladıysanız zincirler dolgular aynı devam edip, çokda gevşek olmazsa örgünüzde marullaşma olmaz diye umuyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ben de yapmak istiyoruuum! : )

    YanıtlaSil
  9. Deryacım, ben de çok seviyorum bu bilekliklerden yapmayı, internette çok değişik modeller var, deniyorum ben de sık sık. Çok güzel olmuş senin yaptıkların, ellerine sağlık:) sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. deniz; kolay gelsin..

    ebygale; Beni de siz harekete geçridiniz canım, çok güzel desenler gördüm bileklerinizde instagramda kıskandım bende yapmaya çalıştım :) beğendiğine sevindim, çok teşekkürler bendende sevgilerle..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...