4 Mayıs 2014

Arapsaçım coşup saçlarını çoğaltıp birde fazla fazla uzatınca biraz seyreltmem şart oldu. Yeniler de tuttular. Baharda vazoların boş kalmaması çok hoşuma gidiyor.
Ve tabiki beyaz battaniyem, motifler birbiri ardına ekleniyor. Kalın ipin avantajı, galiba bana ilk hesapladığım kadar çok motif ördürmeyecek. Yeni haftanız güzel olsun..

4 yorum:

  1. Su sizdeki sabir ben de olsa keske :)

    YanıtlaSil
  2. yağmurlu bir Ankara da en güzeli sıcak bir kahve eşliğinde kalın beyaz battaniye örmek galiba..bende bir diz battaniyesi örüyorum yeni öğrendim çok keyif alıyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Beyaz battaniyeye ne denir ki bir içim su vallahi de billahi de:) Ellerine sağlık. Beyaz her şeyde güzel yaa:):) Kır çiçekleri hususunda sana kesinlikle katılıyorum. Benim de masamda var şu an. Elimden gelse her yere çiçekler koyarım, nasıl da seviyorum. Biz de ektik bakalım birkaç çeşit çiçek umarım çıkar, pek ümidim yok ama istiyorum çok çıkmalarını. Bir de erik çekirdeğimiz var eksek filiz verir mi ne dersin, hiç anlamıyorum bu işlerden, limon çekirdeğinden veriyormuş erik neden vermesin ki:) Burada yeşil erik yok ya off napacağımızı şaşırdık:)Kocaman sevgiler canım. O battaniyenin altında mutlu hayaller kurman dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  4. pembe kreasyon; Aslında sabırsız biriyim ama halıya işlenirmiş hani eskiden sevgiler, istekler, öfkeler bende örgülerime ilmek atıyorum, gelde sabretme :)

    benim küçük dünyam; Kolay gelsin, katılıyorum :)

    Tuğbacım, bende her tarafta bardakta kavanozda ufak tefek bir sürü çiçek, Çınar da biliyor ya huyumu bulduğu her çeşit çiçeği koparıp bana getiriyor onunkiler daha bir kıymetli tabi :) belli olmaz çıkabilir erik, sne onu sevgiyle ekmişsindir, çok teşekkürler canım bizdende öpücükler ;)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...