31 Mayıs 2014

Yazın en sevdiğim meyvelerinden birisi, çok yaz mevsimindeymişiz gibi hissetmiyorum aslında gün aşırı, dolulara ve yağmurlara maruz kalıyoruz. Gün içindeki bunaltıcı hava yağmurla rahatlatıyor kendini. Darısı başıma. 
Bu ekmeklere taktım, fıstık ezmeleriyle, reçellerle enfes. Yaz için forma gireceğim kaygısı olmaksızın tıkınmaktayım.
Örüyorum, örüyorum, gül projesi için bana o minik motiflerde bir arkadaşım yardım edecek, çok mutluyum böylece daha çabuk bitebilecek.

Cüneyt Özdemir bugün'e ait duygu ve düşüncelerimizi kelimelere öyle güzel dökmüş ki, paylaşmadan edemeyeceğim.
büyütmek için yazının üzerine tıklayın, devamı burada.

3 yorum:

  1. Cüneyt Özdemir ne güzel yazmış.Ben de sıkıntılıyım bu konudan,umarım yakın zamanda insanlar telefonlarının değil de yanındaki insanların kıymetli olduğunu anlarlar...

    YanıtlaSil
  2. Bende beğendim Cüneyt özdemir'in yazısını, hem de üzüldüm. Gerçekten durum böyle, hatta belki daha da kötü. Acıyorum insanımızın haline, nerede o eski günler diyoruz şu yaşımızda.
    Kiraz benim de en sevdiğim yaz meyvelerinden. Çok çok yemek istiyorum şu sıra, beyazını da seviyorum kocaman kırmızı olanlarını da. Ama karpuz a da haksızlık etmek istemem, onu da çok severim. O minik motif çok cici, pembe güller harika:) O tombik ekmekleri ben de seviyorum offf şöyle içinde et döner olsa ne harika olurdu. Bu sıra döner de yemek istiyorum çok eee 6 ay oluyor yemeyeli, özlüyorum fazlasıyla.
    ohh okudum iyi geldi yazın, fotoğraflarını da seviyorum. Bu ay bitmeden ben de yazmalıyım artık...
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. nursel; İnşallah..

    Tuğbacım, benide üzüyor, dile getirmek istiyorum yeri geldikçe, bende eskiyi seven oraları arayan ve orada olmak isteyen biriyim, biz ucundan gördük yaşadık ve çocuklarımız? kötü çok kötü..
    AA karpuzu de severim ama hala o çıtır kırmızı ve tatlı olanlar hala çıkmadı, Tuğbacım kesinlikle duygularımız karşılıklı bende yazılarını fotolarını ve taş boyamalarını çok seviyorum, öpücüklerle..... ;)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...