4 Nisan 2014

Elimdeki son işimi de bitirmiş bulunmaktayım. Üçlü koltuğa rahatça örtü olacak kadar büyük, kenarları çok sevdiğim ama şimdiye kadar herhangi birşeyin kenarına yapma fırsatını bulamadığım fıstık örgü ile tamamladım. Örnek buradan.
Epeydir almıyordum, adım gibi bildiğim için. Geçtiğimiz gün hadi alalım dedik, çok kısa bir sürede kavanozun dibini gördük. Bildiğinden şaşmamalı.
Haftanın sonuna geldik yine. Yeni hafta neler getirecek bakalım. Haftasonunuz güzel, yeni haftanız beklentilerinizi getirsin...

5 yorum:

  1. Sizede derya hanim seviyorum yayinlarinizi

    YanıtlaSil
  2. Off ya bende bir aldım mı kavanozun dibini görmeden bırakamayanlardanım:))ve üstelik biz çok sık alıyoruz:(
    Bu arada örgü harika olmuş..

    YanıtlaSil
  3. Örtünün renkleri ve uçlarındaki fıstık modeli çok güzel oldu Deryacım ellerine sağlık,güle güle kullan ,birde şallarla ilğili senin yaptığın modelde göğüs kısmının daha önde olduğu bir şal yapamazmıyız hani çok önde birleşmez ya genelde,umarım anlatabilmişimdir böyle bir model arıyorum ne zamandır sanada güzel bir haftasonu diliyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Örtü süper, biraz daha büyüğü harika bir yuvarlak masa örtüsü de olur.Eline sağlık :)
    Özlemişim sana yorum yazmayı :)

    YanıtlaSil
  5. iğne iplik ; Çok teşekkürler :)

    Özlem; Allahtan ben çok sık almıyorum, bi o konuda biraz hakimim kendime :) teşekkürler..

    Meltemcim, istediğin şekil şalı bilemedim, coco rose bu modeli önde yaka gibi yapmıştı belki onu bi inceleyebilirsin, örtümü beğenmene çok sevindim :)

    Asortik krep ;Bende özlemişim sizin yorumları, çok teşekkürler,:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...