12 Nisan 2014

Beklenen Nisan yağmurları neyse ki yağıyor. Mevsim gereğini yapınca mutlu oluyor insan.
Bahar mevsiminin verdiği yenilenme, temizleme, derleme, toplama hislerinden bende payımı alıyorum. Hava güneşli ise evde vakit geçirmek zor oluyor, hep kendini dışarılara atası geliyor insanın.
Bu derleme, toplama zamanlarında epeydir el sürmediğim, özlediğim şeylerle özlem gideriyorum. Hala bir şeye dönüşmeden bekleyen çok şey var. Bazen güzel fikirler geliyor, bazısı hayata geçiyor bazen hiç başlamıyor ama hepsinin bir vakti olduğunu düşünüyorum. Zamanı gelince yapacağım.

5 yorum:

  1. danteller,mendiller,kanaviçeler zaman zaman onlarıseyretmek bile yetiyor ayrıca ördükleriniz çok güzel arada kobya çekiyorum haberiniz olsun iyigünler...sevgiler...GÜRŞEN

    YanıtlaSil
  2. ayşen yörükoğlu12 Nisan 2014 09:56

    yine döktürmüşsünüz derya hanımcım.
    ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Kanaviçelere hayran kaldım.Onları siz işlemiş olabilir misiniz ?Kanaviçelerden üreteceğiniz ürünleri satışa koyma ihtimaliniz yüzde kaç olur acaba :)))
    Bir de kaneviçe işli kalp şeklindeki lavanta kesesinin üzerindeki çiçeğin şablonunu vermeniz münkün olur mu?

    YanıtlaSil
  4. Derya Hanımcım,
    Önceki yorumumda kaneviçeleri siz işlemiş olabilir misiniz derken eskiden kalma mı yoksa siz mi işlemiştiniz demek istedim.:)) Doğru anlatamadım gibi geldi de tekrar yazmak istedim.

    YanıtlaSil
  5. Gürşen; :) teşekkürler, sizlerde yapın veya esinlenin diye ekliyorum zaten, kolay gelsin..

    Teşekkürler Ayşencim :)

    hayatı paylaşalım; O kaneviçeler ben ilkokuldayken bir komşumuzun bana verdiği minderlerdi, bazen birşeyler yapayım diyorum ama hala tam içime sinen şeklini bulamadım. Onların yeri başka benim için.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...