4 Mart 2014

Battaniye projemden sonra örgü olarak henüz bir iş bulamadım kendime. Tembellik ediyorum bolca. Biraz farklı bir tarafa kaysam da aşağıdaki gibi birşeyler demesem mi diye düşünüyorum.
 Matruşkalı iğnelik, (buradan)
 Matruşkalı bir önlük, (buradan)
Bant ve kart buradan
Matruşka kartlı bir hediye paketini kim istemez ki, bence matruşkalı olan herşey çok sevimli. Böyle kartlar da yapmalı, el altında hazır bulunmalı.

7 yorum:

  1. Deryacım örgüyü çok seviyorumda bazen dediğin gibi farklı şeylerde yapmak gerekiyor bende hep bir arayış içerisindeyim görseller güzelmiş denemekte fayda var sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Bugün bende tamda buna benzer bi yazı hazırladım bol matruşkalı :). Sizinkinide görünce bi selam diyeyim dedim çok hoş matruşka sever birilerini bulmak :)

    YanıtlaSil
  3. Ay ben sana motif yollayacaktım dimi unuttum şimdi hemencik yollayayım. Ne kadar güzelmiş bu matruşkalar ya:) Önlük de pek güzel, yapması da kolay aslında. Elde dikmek zor oluyor bir dikiş makinası olsa anında fırt fırt dikiverir sanki insan:) Öptüm

    YanıtlaSil
  4. Deryacım nerelerdesin merak ettim

    YanıtlaSil
  5. Meltemcim aynen, epey bir ördük biraz da dikelim :)

    birheveshayat; Sizede selam bende hemen gelip baktım bloğunuza, matruşkaları çok seviyorum bende :)

    Tuğbacım, ruh halimiz izin verdikçe neler yapılmaz ama ahh işte o sorun var, bende öptüm :)

    Meltemcim, sağol merak ettiğin için, buralardayım, iyiyim ama post hazırlayamadım, elişi olmayınca yazacak şey bulmak zor oluyor bazen :)

    YanıtlaSil
  6. Evet evet yine dikiş dik. Bana gönderdiğin ev lavanta kesesi gibi, home sweet home işleme yastık gibi... Ne yapsan güzel oluyor nasılsa ♥

    YanıtlaSil
  7. Edacım, aklımdan geçen hiçbirşeye kanalize olamıyorum, aslında poşetler dolusu lavanta var değerlenecek, inşallah şu ataleti yenerde başlarım, ay çok teşekkür ederim öyle düşündüğün için :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...