26 Mart 2014

Bugün erkenden Kızılay'da aldım soluğu. Şimdilerde en sevdiğim şey oldu eğer bir işim varsa, mümkün olan en erken saatte gidiyorum. Etraf tenha, yeni açılan yerler tenha, çok hoşuma gidiyor.
Çiçekçilerin önünden geçerken fotoğraf çekmekten alamıyorum kendimi. Hepsi de çok güzeller, bugün uğrayacağım yer çok, ellerim dolu diye alamadım bir demet, ama içim gitti. Bu yıl bahçemizden bize hayır yok gibi, sarı sümbüller hala açmadı.
Bugünkü ip alışverişinden sonra, örgü maratonu yeniden başlar herhalde. Bir ara elimdeki ipler bitsin ve artık bu örgü olayını ufaktan azaltayım gibi ilginç düşüncelerim vardı ama artık kabullendim ben örmeden yapamıyorum, mutsuz oluyorum. Arada bir örgüden de bıktığım oluyor ama çabuk özlüyorum.
Bugün hava durumu, hava kapalı desede, gayet güzel ve güneşli bir hava var. Şu ara hava tahminlerini pek tutturamıyorlar. Dilerim, çok daha güzel ve güneşli günler görelim....

7 yorum:

  1. Deryacım Kızılayı.sakaryayı senin sayende görmüş hevesimi azda olsa almış oldum,örğü konusunda bende ara veriyim diyorum ama yok öyle demekle olmuyor,alışkanlık olmuş artık. Güne güzel bir başlangıç yapmışsın devamı da gelir inşallah sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. çiceklere bayıldım bahar geldi rengarenk çok güzel örgüleride görünce hüzünlendim babannem örerdi böyle motifleri çok güzeller

    YanıtlaSil
  3. Derya cicekler muthis gercekten..benimde maymun istahligim ustumde..bi isimi bitirmeden digerini yapasim geliyo eger baslamazsam elimdekinide bitiremiyorum..karsrliuim cikip ip alicam..cik mutlu oluyorum o zaman..sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Kızılay'a ben de erken gitmeyi seviyorum.Özellikle yüncüler bomboş oluyor sabahları.Gezmesi çok rahat.

    YanıtlaSil
  5. cıvıl cıvıl bir paylaşım , sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Hepsi şahane... Fincan altlıklarını ayrıntılı görebilir miyiz acaba :))Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  7. Meltemcim, çok teşekkürler, sana da güzel bir gün dilerim.

    ebru; Çiçekler çok güzeller gerçektende, hüzünlendirdiysem özür dilerim :( bende eski ne varsa onun peşinden giden o ortamlarda huzur bulan birisiyim, bu örgüleride çok seviyorum :)


    havva; Aynıyız şu ara demek ki, kolay gelsin..

    neşeli oyuncaklar; Aynen :)

    meri; Bizdende sevgiler..

    hayatı paylaşalım; Teşekkürler, tabiki, sizede kolay gelsin.. :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...