25 Mart 2014

Dün akşam yuvarlak örtünün yanına bir tane daha şal başladım. Şal örmeyi seviyorum.
Çantamdaki ipler epey azaldı. Olabilecek en güzel renk kombinlerini bulmaya çalışıyorum ama gerçekten olması gereken renkler olmayınca pek birşeye benzemiyor. Yeni renkler almalı.
Baharın getirdiği birşey olsa gerek, ufaktan tatlılara kayıyor yine gönlüm. Bir çilekli pasta yapsam. En çok da sabah sabah aç karnına yemeyi seviyorum. Bu tehlikeli fikirlerden derhal uzaklaşmam gerek :)

8 yorum:

  1. I love the round doily.

    Lisa

    YanıtlaSil
  2. ayşen yörükoğlu25 Mart 2014 08:31

    yine güzellikler dökülüyor ellerinizden.

    YanıtlaSil
  3. Deryacım bende yeni birşeylere başlıyayım diyorum senin gibi ama evden çocuklardan bir türlü fırsat bulamıyorum, birde öyle bir işe giriştimki hani blogda bahsetmiştim o zaten nerdeyse tüm günümü alıyor yani şu aralar nereye yetişeceğimi şaşırmış vaziyetteyim,biraz iç döküş oldu kusura bakma, şalı ne ara bu kadar ördün,ellerine sağlık yine güzel bir örnek olacak gibi, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. diyet mevsimi geliyor ama iştah ben de tam tersini söylüyor:)

    YanıtlaSil
  5. Lisa; Me to :)

    Ayşencim teşekkür ederim, inşallah tutturur da örer giderim :)

    Meltemcim valla çok meraklandırdın bizi, o uğraşınla ilgili, zaman yetmiyor malesef ama sen yine çok iyisin bence, çok şey yapıyorsun, bende tam olarak iş tutturamıyorum, oraya buraya savrulup duruyorum bir tutturursam süper olacak :)

    Nihancım, aynıyız, valla bahane arıyorum tatlı bişeyler yapmak için çok fena :)

    YanıtlaSil
  6. Derya hanım yuvarlak renkli örtüde mavi sırasının nasıl yapıldığını bir türlü halledemedim.o sırayı lütfen açıklayabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
  7. hayatı paylaşalım; Mavi sıra için başlarken önce iki zincir çekip o zincire dörtlü trabzan yapıyorsunuz sonra yanına normal delikli kısmı yapar gibi batıp kalanını tamamlıyorsunuz sonra bittiği yere yine ilk önceki bu sefer zincir çekmeden bittiği yere dörtlü trabzan yapıp yan yatan dörtlü trabzanlar elde etmiş oluyorsunuz, kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler.Deneyeceğim.:))

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...