22 Mart 2014

Bahar doğaya geldi, dallar çiçeklendi, uyandı, yeniden başlıyor şimdi, darısı bize olsun. Bizde çiçeklenelim..
Bu hafta hep sokaklarda olunca elişine yaptığım hızlı girişler, yavaşladı biraz, ufak tefek şeyler yaptım vaktim oldukça. Şu ara maymun iştahlıyım yine, daldan dala, önce etamin, biraz keçe, örgü daimi zaten, birde dikişe el atarsam tam olacak.
Baharın gelişiyle, havalar güzelleştikçe evdeki pek çok iş sıraya girip göz kırpmaya başladı bile. Ama havalar bu kadar güzelken, böylede gezmeye alışmışken kim evde olup, ev işlerine gömülmek ister ki?
Arkadaşlarla kahve keyfi, fırsat buldukça en sevdiğim şey olan fotoğraf çekmek varken.
Bu hafta, önümüzdeki 23 Nisan kutlamaları sebebiyle epey koşturmacalı geçti, kostümler, ayarlamalar, düzenlemeler derken, çocuklar bir yandan biz bir yandan arı gibi çalışıyoruz. Haftanın son günü benimde artık ayaklarıma kara suların inip, pestilimin çıktığı gün oldu resmen. Bu araya birde kuzumun yeni yaşını kutlamak da eklenince, birkaç koldan yardımla onunda üstesinden geldik şükür. Haftasonunuz güzel geçsin..

15 yorum:

  1. Gözümüzün önünde büyüyor kuzucuk... Sağlıklı, mutlu, başarılarla dolu, tüm sevenleriyle birlikte nice nice yaşları olsun.

    YanıtlaSil
  2. Happy birthday to your little guy. Weather is looking beautiful where you are. Wishing you a wonderful weekend. Tammy

    YanıtlaSil

  3. Çok teşekkür ederim Ruşencim, yıllar nasıl geçip gidiyor anlamıyor insan..

    Thank you Tammy dear, I wish you a good weekend ..

    YanıtlaSil
  4. Deryacım çınarın pastası çok güzel olmuş eminim güzel bir parti olmuştur kuzunun yüzündeki mutluluktanda belli oluyor zaten, doğum gününü onu öperek kutluyorum, her yılının bir önceki yılından daha güzel geçmesini diliyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Kuzucunuza sağlıklı,kötülüklerden uzak güzel yaşlar dilerim ....GÜRŞEN

    YanıtlaSil
  6. Kuzuya nica sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum

    YanıtlaSil
  7. sizi hep merak etmiştim.. yazılarınız biraz melâikeler gelse de yüzünüz cok pozitif.. :)) benim de bir derya ablam var ve bütün deryalar guzel oluyorlar galiba :)) çınar kuzusunun da dogum grubu kutlu olsun.. nice guzel yasları olsun ailesiyle birlikte.. çınar da elimizde büyüdü diyebilirim 2009dan beri takip ediyorum diyebilirim.. opuyorum cok.. istanbuldan sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederiz Meltemcim, güzel dileklerin için :)

    Gürşen; Çok sağolun, amin diyelim..

    harikalar atölyesi; Çok teşekkür ederiz :)

    Seddosh; Teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz, aminn kuzum için, bizdende sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. kusura bakmayın tablettenyazıyorum ,bir cok kelime yanlış olmuş, kontrol etmeden gönderince de ilginç bir yorum olmuş..

    YanıtlaSil
  10. seddosh; Benimde anlayamadığım yerler oldu ama kötüye yormadım, rica ederim hiç mühim değil :)

    YanıtlaSil
  11. deryacım yeni yaşınız kutlu olsun :) kuzular büyüyorlar ve bir sonraki yazıda dediğin gibi her yeni yaş bir farklılık getiriyor :) bu arada seni görmek çok güzel :)))

    YanıtlaSil
  12. Nihancım teşekkür ederiz, çocuklarımızın değişimleri hep iyi yönde olsun inşallah, huysuz olduklarında feci oluyor, epey merak ediliyorum sanki, galiba tüm büyüyü bozdum ama bahar dallarına yenik düşerek :)

    YanıtlaSil
  13. ayşen yörükoğlu24 Mart 2014 08:10

    sağlıkla, mutlulukla, bol şansla dolu uzuuuun yıllar dilerim kuzuya.

    YanıtlaSil
  14. Bazı karamsar yazılara rağmen, aydınlık bir yüz. Ben şahsım adına hep görmek istiyorum sizi, kendinizi de paylaşın ara ara:))

    YanıtlaSil
  15. Teşekkür ederim Ayşencim, aminnn

    Dreamcraft; Karamsar olan zamanları kimse görmek istemiyor halbuki bu da hayatın bir parçası, teşekkür ederim aslında kendimi çok fazla göstermeyi sevmiyorum o resimdede aslında bahar dallarıydı ana tema :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...