20 Mart 2014

Son günlerde yoğun tempoda beni sürekli yürütüp, hareket halinde kılan günlerdeyim. Aslında hiç şikayetçi değilim, durağan ve aynı geçen günlerden sonra iyi bile geldi.
Aynı anda başladığım işlerden olan ve önceleri atkı olarak düşündüğüm örgü hala deneme aşamasında. Bir ara coşup taşıyor, sonra durulup, yapacak iş arıyorum. Kendime meşguliyetler, yoğun işler..

9 yorum:

  1. Deryacım bende öyleyim hanği işe nereye yetişeceğimi şaşırıyorum bazen ama tekdüze yaşamaktansa varsın böyle geçsin günlerimiz üstelik çokta güzel işler yapıyorsun o şipşak bitirdiğin ama biçok kişinin yapamayacağı şal gibi, bakalım o atkı diye başladığın örgü neye dönüşecek merakla bekliyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. benim sürünen işlere bakınca sana maşallah diyorum çok hızlısın ellerine sağlık..renkler harika yine

    YanıtlaSil
  3. Meltemcim, sana sonuna kadar katılıyorum, çok teşekkür ederim işlerimi beğendiğin için, ya o şal nasıl oldu bilmiyorum bazen kafam meşgulken kaptırıyorum nasıl oluyor sonradan bende anlamıyorum :)

    bekar anne; Benimde :)

    iffet; çok iş yapıyor gibi görünsemde aslınd aöyle değil, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Ya iyiki blog acmisim iyiki sizlerin yaptiklarinizi gorebilmisim..o kadar cok hefeslerim var ki artik surekli hadi sunuda oreyim bunuda yapayim...is bahane kostur kostr bitirmeye calisiyorum ki kendime zamanim kalsin...sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Öyle güzel işler çıkarıyorsun ki blogunu takip etmeyi seviyorum♡varsın yoğun tempo bir süre daha gitsin:))

    YanıtlaSil
  6. o yuvarlak yastık ne şeker öyleeee!

    YanıtlaSil
  7. Always lovely to see what you are making. Best wishes, Tammy

    YanıtlaSil
  8. havva; EKndimi görür gibi oldum yazdıklarında bende öyleydim, kendine ayıracağın vakitlerin çok, hobilerin keyifli olsun :)

    Özlem; Çok teşekkür ederim. Aman allahım bizi yoğunluktan alı koymasın, güzel günler bu günler :)

    syhn; Benimde favorim :)


    Thank you, thank you very much dear Tammy .. :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...