18 Mart 2014

Bugün pek çok işe başlangıç yaptım. Tığdan, keçeye, etamine kadar. Aklıma ne eserse.
Maskeler önümüzdeki günlerde kutlayacağımız kuzumun yaş günü partisi için.
Herhalde işlemenin ne olduğunu tahmin edersiniz. Matruşkaları çok sevdiğim halde bugüne kadar hiç etamin işlememiştim. Kendisini iğnelik de yapabilirim, minik bir çerçeve de, henüz karar veremedim.
Eğer devam ederse, renkli ve farklı sıra örgülerden oluşacak bir atkı olacak bu örgüde. Sürekli birşeylerle ilgilenme, uğraşma isteği, aslında çok da fazla düşünmemek, düşünceler içinde kaybolmamak adına en güzel kaçış yolu bence. Elimizden hiçbirşeyin gelmediği zamanlarda, yine o ellerden gelebilecek en güzel şeyleri bulmak adına minik çabalar.

8 yorum:

  1. Günaydın Deryacım,ne güzel işlere başlamışsın,senin adına sevindim,kanaviçe matruşkayı bende işlemek istiyordum (sende gördüğüm bir çok şeyi çocuk gibi bende istiyorum demek tuhaf oluyor biliyorum ama zevkler benziyor deryacım)bir türlü yapamadım bunca işin arasına o da ne zaman girer bilemiyorum,Çınarın doğum gününü şimdiden merak ettim eminim bu maskelerle çok eğlenecekler,herşeyin gönlünce olduğu bir gün dilerim sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok hoş
    yaptığınızda çok iyi düşüncelerden uzaklaşmak iyi oluyor el işleriyle...
    ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. ebruli ipin renklerine bayıldım..benimde denemediğim ama çok istediğim işlerden etamin ve goblen..ilk fırsatta alıp yapıcam inşallah..her zaman yorum yazamasam da hep takipteyim selamlar..

    YanıtlaSil
  4. Meltemcim, kendime meşgale yarattığım sürece çok iyi oluyorum. Bir ara sende işle matruşkayı örgüden sonra özlemişim herhalde çok keyifle işledim, ortak beğenilerimiz çok o yüzden :)

    naciye; Kesinlikle ilaç gibi oluyor :)

    Smilena; :) evet devam..

    birheveshayat; Bende çok seviyorum :)

    İffet; blog listemdesin ama yeni yazı girişinde güncellememiş hiç tekrar kaydettim, bende blog yazmıyorsun artık sanıyordum, yorumunu görünce mutlu oldum, dene bir an önce eminim çok güzel işler çıkaracaksın, bendende selam ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Hello Roberta, thank you for your visit, I looked at your blog works are wonderful, love of Brazil ..

    YanıtlaSil
  6. Çok güzeli ipe bayıldım, enerjinize ayrı bayıldım :) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...