1 Nisan 2014

Bu haftasonunu tamda hamur işisiz kapattım derken Pazartesinin tatil oluşu, kuzunun nasıl olduysa kendiliğinden elmalı pasta isteyişi ile haftaya bol hamur işili başladık. 
Tepsiyi epey küçülttüm. Malum ilk dilim tatlı gitsede geriye kalanı bize oluyor, ziyan olmasın vs derken hoop hepsini bitiriveriyoruz.
Şal kolleksiyonu yapıcam heralde, kendimi örmekten alamıyorum. Bu kendime ördüğüm üçüncü şalım.
Battı balık yan gider diyerek birde hamur kızarttım. Karbonhidrata yöneliş, kaygı ve endişenin, stresin üstesinden gelmede sığınılacak yegane liman olurken Nisan ayına gerçekten şaka gibi bir giriş oldu. Kaybolan tutanaklar, açıklanamayan sonuçlar hayretle takipteyiz.

4 yorum:

  1. Merhabalar.. Sizi yeni takip etmeye başladım.. Örgüler süper :) Masanın üzerindeki pembe servisin yapılışını yayınlarmısınız? Yani küçük bir anlaktım da yeterli olur :)şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Deryacım hamurişleri konusunda bende fena durumdayım verilen kilolar tekrar alınmaya başladı,montları çıkarmaya başlayınca mecburen artık bir şeylerde yapmak gerekecek,seçim konusunda ise her seçimde yaşanan rezaleti yine bundada gördük bu ülkede hiç bir şeye şaşırmıyorum ,sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. kuzuklarım; Teşekkürler, pembe minik bir örgü o aslında, bu tarz örgüler anlatım yapmaya çalışınca olmuyor ama yakın bir fotoğraf ekleyebilirim, ordan çıkarabilirsiniz.

    Meltemcim, aldık birşeyler yürüyüş vs son durum ne olur bilmiyorum, seçimde ilk kez böyle birşey görüyorum 4-5 kez oy kullandım ama bu kadarına ilk defa şahit oluyorum çok endişe verici :(

    YanıtlaSil
  4. siz üçüncü şalı örerken ben birinciyi bitiremedim :( maşallah size. ayrıca hamur kızartmaları namı- diğer 'pişi' harika görünüyorrrr canı istedi gece geceeee

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...