27 Şubat 2014

Dün akşamın üretimleri. Artık renklerini nihayet sevdiğim güllü tutaçlar.
Kahve-çikolata keyfi.
Bir süre önce aldığım matruşkalı mandalları, arkalarına birer mıknatıs ile kuzumun resimlerini tuturacağı magnetler haline getirdim. Matruşka desen, obje ve tabiki kendisi, çok seviyorum çok.

17 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu27 Şubat 2014 01:06

    tutaçlar çok güzel derya hanım . ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Deryacım sorabilirsin tabi oralarda değil İstanbul yolu taraflarında oturuyorum tutaçların renkleri harika olmuş çınarın resminide çok beğendim kendisine söylersin sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler Ayşencim :)

    Meltemcim epey yakınmışız seninle, nihayet sevdim bu renkleri, beendiğine sevindim, Çınar'a tabiki iletirim çok sevinir..

    YanıtlaSil
  4. Aaaa bu pembişler çok güzelmiş yaa çok nostaljikler. Doğduğum evde çocukluk günlerimde gibi hissettim bakınca. Annemin vardı böyle güllü tutaçları:) Çok seviyorum böyle şeyleri ya ahh bir de becerebilsem. Bir tane yeni motif buldum çok güzel bak sana da maille yollayayım beğeniceni düşünüyorum. Bi deniycem bugün yapamazsam senden yardım isteyebilir miyim:):)Öptüm

    YanıtlaSil
  5. Tuğbacım ben sana yaparım güllü tutaç merak etme, beğendiğin motifi de gönder, yapabileceğim birşeyse yardımcı olurum tabiki ne demek, öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
  6. tutaclar harika gözüküyor ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. ah sabah yorum yamak istemiştim ama olmamıştı bir sorun vardı sanırım. Güllü tutaçların renklerine bayıldım ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. meryem; Çok teşekkürler..

    Baharcım, sadece blog üyeleri yorum yazsın diye bir seçenek işaretledim adsız seviyesiz yorumlardan uzak kalmak için, sonra böyle tipler yüzünden bana hergün güzel satırlarıyla merhaba diyen insanları engellememek için tekrar açtım, kusura bakma o yüzden yazamamışsındır, teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  9. Ohh sukur yazabiliyorum..sabah cok uzulmustum..tutaclar cok seker olmus ha yapcam ha yapcam elim ermedi.araya sikistirmak lazim demi :)

    YanıtlaSil
  10. havva; sadece blog üyeleri yorum yazsın diye bir seçenek işaretledim adsız seviyesiz yorumlardan uzak kalmak için, sonra böyle tipler yüzünden bana hergün güzel satırlarıyla merhaba diyen insanları engellememek için tekrar açtım, kusura bakma o yüzden yazamamışsındır, evet bu işi hemen bi araya al bencede :)

    YanıtlaSil
  11. ellerinize sağlık çok hoş olmuşlar.

    YanıtlaSil
  12. çok güzel olmuşş renkler çok uyumlu Derya hanım ayrıca çok üretkensiniz maşallah diyorumm :)

    YanıtlaSil
  13. tutacaklar çok güzel olmuş renkler de en sevdiğim ellerinize sağlık .Resimler onlar harika minik ellerine sağlık :)sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. Tutaçlar çook güzel olmuş,yine döktürmüşsünüz.

    YanıtlaSil
  15. öce; Çok teşekkürler..

    benim küçük dünyam; teşekkürler :)

    nefoo; Çok teşekkür ederiz...

    nursel; beğenmenzie sevindim, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  16. fotğrafı uzaktan gördüğümde o gülleri gerçek zannettim. çok güzel olmuşlar, güle güle kullanın

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...