12 Şubat 2014

Bugün yine tutaçlarla oyalandım. Sevdiğim favori renklerden oluşan bir çift daha hazırladım.
Güneşli havalara artık üzülür oldum, mevsimler gerektiğini yapsa, kış mevsimini camımıza astığımız kağıt kartaneleri ile değil gerçek kar ile geçirsek, yağmur, bekleyen heryere ulaşsa..

6 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu11 Şubat 2014 22:40

    renk cümbüşü. ohhhhhh içim ısındı.

    YanıtlaSil
  2. tutaçlar harika:)) hava da bugün daha bir bahar havası, sanki mayıs ayındayız gibi...

    YanıtlaSil
  3. derya hanım tutacaklar çok şirin olmuş geçmişe gidip geldim annemi hatırlattı gözlerim doldu nostalji kokan şeyleri bende çok beğeniyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Tutaç tutaç tutaç :) Ne de güzel söylemesi.Pek sevimliler. Onlardan eskiden ne çok kullanılırmış. Şimdi şu silikon olanlardan var ve ben onları hiç sevmiyorum. Bunlar pek şeker. Havaların iyi gitmesi gerçekten mevsimlerin iyice delirdiğine delalet. Burada günlerdir çılgın gibi yağıyor üfürüyor rüzgar buz gibi. Böyle zamanlarda da içim daralıyor. Zamansız falan ama hep güneş olsun istiyorum. Mevsimler toptan değişse ve hep bahar yaz olsa ne şahane olurdu aslında:) Hayal etmek güzel:)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Ayşencim :)

    Teşekkür ederim Nihancım, değil mi ya bugün iyice bahar, yakında açacak meyve ağaçları :(

    ebygale; Teşekkür ederim canım :)

    meltem hanım, geçmiş geri gelmiyor ne güzel günlerdi dediğimiz çok şey var bari biraz ufak da olsa bunlarla yaşatalım :) teşekkürler..

    Tuğbacım, sizin o yağmurlar keşke azıcık da bizi bunaltsa, resmen baharı yaşıyoruz ne olacak bu durum bilmiyorum üzülüyorum sadece, tutaçlarıma devam :) silikonları bende sevmiyorum örüyorum birsürü, öperim sevgiler...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...